Connect with us
Agresoarea designerului Cristina Joia, de la "Visuri la cheie", a fost prinsă de polițiști

Știri

Agresoarea designerului Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, a fost prinsă de polițiști

Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia, designerul de la Visuri la cheie, a fost identificată de oamenii legii și condusă la audieri. Ea a lovit-o pe Joia după ce aceasta din urmă i-ar fi reproșat că a blocat intrarea într-un supermarket. Incidentul a avut loc sâmbătă, 7 noiembrie 2020.

Condusă la audieri

Cea care a lovit-o pe vedeta tv de la Visuri la cheie, a fost identificată de polițiști și condusă la audieri. Întrebată de către reporteri, care este motivul pentru care a recurs la violență, femeia a răspuns că designerul i-a rupt ștergătorul de la mașină și a înjurat-o.

Precizăm faptul că sâmbătă, Cristina Joia care apare în emisiunea Visuri la cheie, în postura de designer, a fost lovită de o femeie. Incidentul s-a petrecut în incinta unui magazin din Capitală.

În urma loviturii, ea a suferit o fractură de piramidă nazală și mai multe tăieturi.

„La data de 7 noiembrie, în jurul orei 17:00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană. La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte”, a declarat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

În funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia va fi făcută și încadrarea juridică a faptei: fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală. Sunt infracțiuni pentru care femeia în cauză riscă până la zece ani de închisoare.

Potrivit Digi24, statisticile Poliției Capitalei arată că, în primele șase luni ale anului au fost înregistrate 989 de dosare penale pentru lovire, față de 1.151 în primul semestru al anului trecut.

Femeia bănuită de săvârșirea faptei este la această oră audiată la Secția 14 Poliție.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top