Connect with us
Mancare exprirata si mizerie in hotelurile, restaurantele si cluburile de pe litoral

Știri

Alerta in statiunea Venus. Mai multi turisti au facut toxiinfectie alimentara

Cincisprezece turisti s-au ales cu toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat la un complex hotelier din Venus care functioneaza in regim all-inclusive.

Din cei 15, 12 au au avut forme usoare de boala si nu au necesitat spitalizarea, dar trei oameni au ajuns la spitalul din Mangalia. Ei au fost internati, avand nevoie de ajutorul meidicilor, dupa ce s-au prezentat la unitatea medicala cu toxiinfectie alimentara si deshidratare de gradul I si II. Ei s-au plans de dureri abdominale puternice si varsaturi, la circa 8 ore dupa ce mancasera la complexul hotelier Mera din Venus, relateaza news.ro.

O echipa de inspectori din cadrul Serviciului de Control in Sanatatea Publica si una de la Serviciul de Supraveghere in Sanatatea Publica au mers la hotel pentru a recolta probe alimentare, dar si biologice, luate de la personalul din bucatarie. O ancheta este in curs de desfasurare, iar rezultatele analizelor sunt asteptate.

Citeste si: Cutremur in Marea Neagra – 4.3 grade pe scara Richter

Citeste si: CANTARET scos de pe plaja dupa ce a vomitat si a urinat PESTE TOT!

In urma cu doua zile, la acelasi complex hotelier s-au mai semnalat si alte cazuri de toxiinfectie. Reprezentantii ANPC au mers in control si au descoperit produse alimentare cu termen de valabilitate depasit, dar si produse fara elemente de identificare. Unitatea hoteliera a fost amendata cu 15.000 de lei.

Nu este primul caz de pe litoralul romanesc in care turistii ajung la spital din cauza mancarii consumate. In urma cu doua zile, doi copii au ajuns la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta, cu toxiinfectie alimentara, dupa ce au mancat la o unitate de alimentatie publica din statiunea Mamaia. Inspectorii Directiei Sanitar-Veterinare au inchis localul respectiv pentru 24 de ore si au aplicat amenzi.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top