Connect with us
Andreea Tonciu la munca de jos. „S-a apucat de curățenie”

Știri

Andreea Tonciu la munca de jos. „S-a apucat de curățenie”

Andreea Tonciu are apariții rare la TV, acum este dedicată în totalitate familiei sale, soțului și fiicei lor, Rebeca. Vedeta nu stă degeaba, se implică în afacerea de familie, o florărie din centru Capitalei.

Bruneta a fost fotografiată de spynews.ro, în timp ce muncea de zor. Îmbrăcată sport și cu părul prins, Andreea își așteaptă clienții pe trotuar, în fața florăriei. Văzând că nu prea sunt clienți, fosta asistentă tv s-a apucat de curățenie. A scos vazele, rând pe rând, şi le-a golit pe stradă. După ce a terminat treaba, Andreea a luat o pauză și s-a odihnit.

Citește aici: Anamaria Prodan spune adevărul despre relația dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu: „Zic că îi ajunge!”

Citește aici: Pe Andreea Tonciu o știe toată lumea. Cum arată sora ei

„Am fost în depresie!”

Citește aici: Andreea Tonciu refuză să-și lase fiica cu mama ei: „Se teme să nu…”

Anul trecut, Andreea Tonciu a fost în depresie și își dorea foarte tare să își găsească o ocupație, pentru că nu mai suporta să stea în casă, fără să facă nimic. „Am fost în depresie! Mă săturasem să am viaţa aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri… Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. (…) I-am zis (soţului – n.r.): <>. Mă duc şi mă angajez pe 20 de milioane, i-am zis. Sincer!”, spunea bruneta în urmă cu un an.

Citește aici: Conflict intre Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana: „Pe mine ma deranjeaza…”

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top