Connect with us
Anamaria Prodan spune adevărul despre relația dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu: "Zic că îi ajunge!"

Monden

Anamaria Prodan spune adevărul despre relația dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu: „Zic că îi ajunge!”

S-au făcut multe speculații privind referitoare la relația dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu, iar acum Anamaria Prodan a decis să lămurească zvonurile.

S-a scris în presa tabloidă că Andreea și Daniel ar fi în prag de divorț și că cei doi ar fi avut o dispută aprinsă într-un club de pe litoral.

Nașa celor doi, Anamaria Prodan a ținut să lămrească acest subiect într-o emisiune televizată.

„Eu vorbesc non-stop cu finele mele şi avem o gaşcă frumoasă. Andreea era supărată că ai văzut ce au scris? Şi cum e ea vulcanică. Ea a plecat de la mine din casă la mare cu toate finele mele.

A fost o noapte, s-a distrat, eu zic că îi ajunge, că doi ani nu s-a mişcat din casă de lângă aia mică. A spus maică-sa că stă cu fata, iar finu’, ăla e italian.

E şi gelos. El a muncit zilele astea. Şi el nu suferă televiziunea şi dacă s-ar putea ca Andreea să nu se ducă niciodată la TV, ce bine ar fi. Niciodată o fină a mea nu îşi permite să se bată în club cu soţul. Andreea şi Dani sunt foarte bine”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV.

În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie 2016, Tonciu şi Daniel au devenit soţ şi soţie. Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana-Maria.

O nouă dispută între Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană?

Pe vremuri, cele două erau de nedespărțit, dar lucrurile s-au schimbat între ele, iar relația lor s-a deteriorat și nu își mai vorbesc.

Contactată de reporterii de la cancan.ro, Sânziana Buruiană a vorbit despre presupusul scandal dintre Tonciu și soțul acesteia.

Nu pot spune prea multe lucruri, pentru că eu nu am mai vorbit cu ea de foarte mult timp. Eu nu doresc răul nimănui, chiar dacă nu am mai ținut legătură. Cred că mai multe lucruri vă poate spune ea sau prietenele cu care a fost la mare.

Nu vreau să comentez pe tema acestui subiect. Eu personal îmi doresc liniște”, a declarat Sânziana Buruiană.

Imediat ce i-a ajuns la urechi această declarație, Andreea Tonciu a luat foc și a pus-o la punct pe Sânziana.

„Eu chiar nu am ce să vorbesc despre această domnişoară. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Nu mă interesează. Cu toate că ea se bagă aşa în viaţa mea şi nu ştiu de ce.

Ea şi-a permis să îşi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare când nici măcar eu nu ieşisem să fac o declaraţie, dar a vorbit ea”, a spus Andreea Tonciu într-o emisiune TV.

Citește și: Cum arată sora Andreei Tonciu

Citește și: Gestul făcut de Anamaria în memoria Ionelei Prodan. Fanii au reacționat cu mii de aprecieri!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top