Connect with us
ANOMALIE incredibilă a vremii! Ce ne aşteaptă în următoarele zile

Știri

ANOMALIE incredibilă a vremii! Ce ne aşteaptă în următoarele zile

Marţi şi miercuri, în unele zone ale ţării, temperaturile pot ajunge la 27, chiar 28 de grade Celsius, ca în plină vară.

Astăzi, în ţară, vremea va fi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă de munte.

Citeşte şi Lia Olguța Vasilescu, anunţ IMPORTANT pentru toţi pensionarii! Noi modificări pentru salariaţi

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între 4 și 12 grade. Dimineața și noaptea, local în regiunile nord-vestice și centrale și izolat în rest, va fi ceață.

În capitală, vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

În ţară, vremea se va menține caldă pentru această perioadă

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor situa între 5 și 15 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 1…2 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în zonele joase va fi ceață.

Citeşte şi ATAC sângeros în Iași! Cine sunt victimele înjunghiate de un tânăr

Vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top