Connect with us
Asasinul fetiței de cinci ani din Baia Mare, căutat în continuare de autorități: „A fost la înmormântare”

Știri

Asasinul fetiței de cinci ani din Baia Mare, căutat în continuare de autorități: „A fost la înmormântare”

La mai bine de o săptămână de la momentul în care o fetiță de cinci ani din Baia Mare a fost violată și apoi ucisă, criminalul este de negăsit.

Tatăl fetiței a fost considerat principal suspect în cazul crimei odioase. Cu toate acestea, după ore întregi petrecute la interogatoriu, bărbatului i-au fost retrase acuzațiile.

„S-a auzit vorba că eu am trăit cu fata mea. Nu e adevărat.”, a declarat tatăl fetei la „Acces Direct”.

Citește și: Crima din Baia Mare: Ucigașul fetiței de 5 ani, încă neidentificat. Ce recompensă a oferit primarul Cherecheș

În încercare disperată de a găsi criminalul, primarul a pus o recompensă enormă pentru găsirea acestuia.

„Deși a mutat cadavrul de trei ori, criminalul e din zonă, asta e sigur. Suma pe care am oferit-o e cea de 10.000 de lei. Criminalul sigur a fost la înmormântare.” , a declarat primarul.

Un fost preot a intrat în rândul suspecților. Bărbatul a declarat în cadrul aceleiași emisiuni că nu este vinovat.

Citește și: Crimă în Vama Veche! Un bărbat a fost găsit mort pe plajă. Cine este victima

„Cineva din zonă a zis că a fost unul cu barbă și eu locuiesc la 200 de metri de zona crimei. Am fost plecat la 1 mai din sat și când m-am întors m-au luat la audieri. Am mai avut o acuzație de genul la Bistrița. Nu știu de ce mă acuză de pedofilie, mă acuză că nu mă cunosc. Sunt preot, dar nu activez în BOR. M-am retras că nu mi-a convenit.„, a spus preotul Gherman, fost suspect în cazul crimei, la „Acces Direct”.

Primarul Cătălin Cherecheș oferă 10000 de lei pentru prinderea suspectului

„Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a lansat un demers unic pentru administraţia locală din România, anunţând că îşi oferă indemnizaţia de 10.000 de lei recompensă pentru prinderea infractorului care a ucis-o pe micuţa Estera.

Persoanele care deţin astfel de informaţii sau indicii sunt rugate să apeleze la numărul de telefon 0737.373.070. Un angajat al Poliţiei Locale va prelua apelul şi va da detalii cetăţenilor cu spirit civic care sprijină găsirea criminalului violator, fiindu-le garantată protejarea identităţii”, se arată în documentul citat.

Între timp, polițiștii l-au eliberat pe tânărul pe care îl reținuseră și pe care îl considerau principal suspect, întrucât nu existau suficiente probe care să ateste că acesta ar fi ucigașul.

Fetiţa de cinci ani violată şi ucisă cu bestialitate a fost înmormântată în rochie de mireasă. Sicriul a fost purtat pe ultimul drum de părinţii şi de cei opt frați ai copilei, aflați în stare de șoc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top