Connect with us
Avocatul Veronel Rădulescu, care i-a apărat pe Șova și Tender, a fost împușcat în umăr

Știri

Avocatul Veronel Rădulescu, care i-a apărat pe Șova și Tender, a fost împușcat în umăr

Celebrul avocat Veronel Rădulescu a fost împușcat în umăr la o partidă de vânătoare. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a devenit cunoscut pentru clienții săi faimoși. Printre cei pe care i-a apărat se numără Dan Șova, Paul Lambrino și omul de afaceri Ovidiu Tender.

Acesta a fost transportat astăzi la Spitalul Clinic de Urgență din Craiova. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt a declarat pentru Mediafax că partida de vânătoare la care a participat se desfășura într-un cadru organizat.

Vânătoarea a avut loc în comuna Osica de Sus din județul Olt. Unui vânător i s-a descărcat accidental arma și l-a nimerit pe Rădulescu în umăr.

La fața locului au ajuns și specialiștii de la „Explozivi și substanțe periculoase”

„Este vorba despre descărcare accidentală a armei, în urma căreia un bărbat, în vârstă de 56 de ani, cu domiciliul în judeţul Vâlcea, a fost împuşcat în umărul drept. La faţa locului s-au deplasat colegii de la Biroul de Arme, Explozivi şi substanţe periculoase pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile”, a declarat comisarul şef Claudia Radu, conform Mediafax.

„În jurul orei 15.00, elicopterul SMURD Craiova a preluat, de pe stadionul din Osica de Sus, un pacient. Era conştient, cooperant, cu plagă împuşcată la umărul drept. Până în apropierea subunităţii de la Osica, bărbatul a fost adus cu un autoturism particular. Apoi, a fost preluat şi asistat de SMURD Osica. Pacientul a fost transportat la UPU Craiova”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

CITEȘTE ȘI: Dolj: Un tânăr a împușcat mortal doi oameni la Palilula, apoi s-a sinucis

Nu este prima oară când o persoană este împușcată accidental la o partidă de vântătoare în România. Un incident similar a avut loc de curând în Suceava. Un bărbat a fost împușcat din greșeală la o partidă de vânătoare a mistreților într-o zonă împădurită muntoasă aproape de Gura Humorului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top