Connect with us
Un tânăr a împușcat mortal două persoane în localitatea Palilula din județul Dolj, după care s-a sinucis. Autorul atacului armat a rănit alte două persoane.

Știri

Dolj: Un tânăr a împușcat mortal doi oameni la Palilula, apoi s-a sinucis

Un tânăr a împușcat patru persoane la Palilula, în județul Dolj, după care s-a sinucis.

Update, ora 22.06: La subsolul casei în care atacatorul din Palilula locuia cu iubita sa a fost descoperit un atelier de arme artizanale. În urma atacului, un băiat de doi ani și jumătate a rămas orfan.

„S-a comportat ca un criminal în serie. A avut o altercaţie minoră cu cei doi bărbaţi pe care i-a omorât şi a ieşit pe drum şi a tras după mai multă lume. Nu prea avea contact cu vecinii şi nici noi nu aveam idee dacă locuia aici sau era doar în vizită.

A fost plecat cu concubina sa în Germania, iar acum o lună bunica fetei a venit la Primărie să le facă acte pe casă. Ştim că şi tânăra suferă de depresie. Din câte am aflat, în subsolul casei s-a descoperit un atelier de făcut arme artizanale. Suntem şocaţi. Bărbatul care a decedat la spital era prietenul meu”, a declarat, pentru News.ro, primarul comunei Bucovăţ, Marius Cristian Tuţă.

Potrivit edilului, bărbatul care a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova avea 35 ani, iar în urma sa a rămas orfan un băiat în vârstă de doi ani şi jumătate.

Incidentul a avut loc vineri seară, în localitatea doljeană. Tânărul, în vârstă de 28 de ani, venise în vizită din Timișoara, la o tânără.

Conform primelor informații, el a avut aici o altercație cu un vecin al fetei, iar la un moment dat, a scos un pistol artizanal și a tras. Bărbatul a fost împușcat mortal, apoi agresorul a tras asupra a alte trei persoane, printre care și fiul bărbatului ucis. Acesta și-a pierdut viața în spital.

Atac armat la Palilula. Agresorul s-a sinucis

După producerea incidentului, agresorul s-a sinucis. Celelalte două victime au fost duse la spitalul din Craiova.

Citește și: Bărbat împușcat din greșeală la o partidă de vânătoare, în Suceava

Dosarul în acest caz a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, relatează news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top