Connect with us

Știri

Băiețelul de șase ani cu o crăpătură de 10 centimetri în craniu

Un băiețel de șase ani din Cambodgia are o crăpătura de 10 centimetri în craniu, care crește în fiecare zi.

Pe numele său Pheaktra Pov, băiețelul s-a născut cu această afecțiune, pe care medicii nu au mai întâlnit-o nici în cărțile de specialitate. Neștiind ce tratament să îi aplice, aceștia i-au trimis pe copil și pe mama acestuia înapoi acasă. Acum, Pheaktra are șase ani și crăpătura din craniul său măsoară mai bine de 10 centimetri.

Citește și: Un băiețel de șapte ani le-a cerut medicilor să îl lase să moară, pentru a-i salva viața mamei sale

Experții medicali nu știu care este cauza afecțiunii, deși anomalia a fost descoperită pe când mama băiatului era însărcinată în șapte luni.

Crăpătura din craniul băiatului crește în fiecare zi

Potrivit mărturiilor făcute de mama şi bunica sa, gaura din capul copilului creşte în fiecare zi. Aceasta e adâncă, are o anumită umiditate şi se întinde de la frunte până la baza craniului.

Pheaktra a fost crescut doar de cele două femei, tatăl său abandonându-l imediat după naștere.

Bunica băiatului care are o gaură în cap de peste 10 de centimetri, merge în fiecare săptămână cu el la templul hindus Angkor Wat, aflat în regiunea Angkor din Cambodgia.

Citește și: Un câine a salvat viața unui băiețel de doi ani abandonat de mamă

„Pheaktra s-a născut cu o crăpătură în cap şi creşte tot timpul. Pot să-mi pun mâna înăuntru, în mijloc, e foarte mare. Doctorii nu ştiu ce a cauzat asta şi au spus că nu pot face nimic. Până să împlinească cinci ani, părea că e apă înăuntru capului săi şi crăpătura şi lărgea şi devenea din ce în ce mai mare. Ne rugăm în fiecare zi pentru ca cineva din lumea asta să ştie cum să-l facă bine”, povestit bunica copilului pentru Daily Mail.

Familia lui băiețelului se roagă şi speră că va fi găsit un remediu împotriva bolii necunoscute de care suferă acesta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top