Connect with us
Bilanţ IGSU: 8 morţi şi aproape 70 de persoane rănite în urma vijeliilor din vestul ţării

Știri

Bilanţ IGSU: 8 morţi şi aproape 70 de persoane rănite în urma vijeliilor din vestul ţării

Bilanțul oficial IGSU după furtuna din Timișoara și restul orașelor din vestul tării, scrie news.ro.

Opt persoane au murit şi aproape 70 au fost rănite în urma vijeliilor de duminică, din vestul ţării. Au fost înregistrate cinci decese în Timiş, două în Bistriţa-Năsăud şi unul în Arad, potrivit IGSU.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis, duminică seara, că în urma furtunii care s-a abătut peste partea de vest a țării a produs victime.

„Până la acest moment sunt înregistrate 8 decese (5 persoane în județul Timiş, o persoană la Arad și două persoane la Bistrița-Năsăud. De asemenea, 67 persoane au fost rănite din cauza copacilor, panourilor publicitare sau a crengilor smulse de vânt (49 în județul Timis, 12 persoane în județul Arad și 6 persoane la Alba)”, arată IGSU.

Reprezentanţii IGUS precizeză că misiunile sunt în dinamică şi cifrele se pot schimba de la un moment la altul.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top