Connect with us
Black Friday 2020. Care a fost cel mai scump produs cumpărat în vinerea reducerilor

Știri

Black Friday 2020. Care a fost cel mai scump produs cumpărat în vinerea reducerilor

Black Friday 2020. Ziua cea mare, mult așteptată din noiembrie, a sosit, și se pare că a prins la public mult mai bine decât în anii trecuți. Vânzările sunt mai mari decât anul trecut și plățile cu cardul au crescut cu mai mult de 50%. Huff.ro vă spune care a fost cel mai scump produs cumpărat în Vinerea Neagră.

Black Friday 2020. Cumpărături cu cardul

Black Friday 2020 a început cu reduceri în forță. În acest an, cumpărăturile s-au mutat în online, fiind an pandemic, mulți români au evitat aglomerația din magazine și au comandat din confortul casei. La eMAG, Black Friday a început la 7.38 și cele mai mari comenzi au depășit 30.000 de lei. La fel ca anii trecuți, cele mai bune oferte s-au epuizat însă în sub 2-3 minute și puțini sunt cei care chiar își cumpără ceva cu reducere mare.

Tranzacțiile cu cardul au crescut cu 70% față de Black Friday-ul de anul trecut, iar un avantaj este că returnarea banilor se face mai rapid în cazul unui retur de produs.

Cel mai scump produs cumpărat de Black Friday

Cel mai scump produs cumpărat anul acesta de Black Friday a fost o mașină în valoare de 31.700 de euro. Este vorba despre un autoturism marca Ford. De asemenea, cel mai scump produs comercializat a fost un velier în valoare de 238.000 euro. Are un motor Volvo Penta, și o lungime de 12,75 de metri. Prețul velierului este de 238.000 de euro, reduc de la aproximativ 284.000 de euro.

„Până acum, cea mai mare comandă pentru o maşină a însemnat 31.700 de euro. Avem şi apartamente, la fel, o premieră pentru anul acesta, cu cea mai mare reducere undeva la 60.000 pentru un penthouse de 5 camere”, a spus Florin Filote, vicepreședinte eMAG.

Reducerile de Black Friday continuă, la unele magazine, și în zilele care urmează. Cei care nu au apucat să-și cumpere produsul mult visat, trebuie să stea cu ochii pe oferte.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top