Connect with us
Bogdan Chirieac consideră că Viorica Dăncilă trebuie să îşi dea demisia: "Nu mai am niciun fel de îndoială"

Știri

Bogdan Chirieac consideră că Viorica Dăncilă trebuie să îşi dea demisia: „Nu mai am niciun fel de îndoială”

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că Viorica Dăncilă ar trebui să demisioneze din funcţia de premier.

Chirieac, care până acum a arătat o susţinere necondiţionată faţă de PSD şi guvernarea Dăncilă, consideră că actualul premier manifestă dispreţ faţă de muncă.

Acesta consideră o mare greşeală zilele libere acordate de Executiv cu ocazia zilei de Sfânta Maria, care ar fi provocat o pagubă de miliarde de euro mediului privat.

„Doamna Dăncilă va alege să plece. Protestele o ţin la Palatul Victoria – şi toate aberaţiile care se spun pe marginea acestora – care au fost categoric violente (…) Eu nu mai am niciun fel de îndoială.

Trebuie să plece din cauza dispreţului manifest pe care îl are faţă de muncă. Faptul că a închis țara în această săptămână a provocat pagube, probabil, de miliarde de euro mediului privat. Nu toată lumea din România lucrează la stat.

La o sărbătoare legală de o zi a mai dat de la dânsa din buzunar, de la Teleorman, încă două zile libere (…) Eu sper să plece cât de curând. A închis țara„, a spus Chirieac la Antena 3.

Odată cu ziua de Adormirea Maicii Domnului, zi de sărbătoare legală, nelucrătoare, guvernul le-a mai făcut cadou bugetarilor încă 2 zile libere.

Așadar, 16 şi 17 august au devenit alte zile libere în 2018 și așa s-a format o nouă minivacanță pentru o parte dintre români. În teorie, Guvernul dorește ca aceste zile să fie recuperate. Bugetarii ar urma să stea însă mai multe ore peste program, fie să le recupereze în zilele de sâmbătă, respectiv pe 25 august și 1 septembrie.

Citeşte şi: Dacian Cioloș îi solicită DEMISIA premierului Viorica Dăncilă: „Acest gest înseamnă redarea demnității cetățenilor”

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, prima reacție după protestul din 10 august. A trimis o scrisoare preşedintelui Comisiei Europene

Citeşte şi: USR cere PSD demiterea premierului Viorica Dăncilă: „Este o rușine pentru România”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top