Informații oficiale despre oasele găsite în pădure! Ce spune raportul INML

18.09.2019
Informații oficiale despre oasele găsite în pădure! Ce spune raportul INML

Au apărut vești oficiale despre oasele găsite în pădure, lângă Caracal! Medicii legişti de la INML au finalizat în sfârșit raportul de expertiză cu privire la fragmentele osoase descoperite în pădurea de lângă Caracal. RAcest raport a fost deja transmis procurorilor care lucrează la cazul crimelor din Caracal.

Breaking News! Informații oficiale despre oasele găsite în pădure! Ce spune raportul INML

Raportul INML care tocmai a fost finalizat indică informații conform cărora oasele descoperite în liziera de la marginea orașului Caracal aparțin unei persoane de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani. Totodată se specifică faptul că nu este vorba despre Alexandra Măceșanu, tânăra care a sunat la 112.

Citește și: Mario Iorgulescu a postat un mesaj incredibil – Descoperirea făcută schimbă tot

Oasele găsite în pădure provin de la o altă persoană, însă nu s-a specificat momentan identitatea acesteia. De menționat că fragmentele osoase găsite în curtea presupusului criminal Gheorghe Dincă sunt de origine animală.

Breaking News! Raportul INMl despre oasele gasite in padure
Breaking News! Raportul INMl despre oasele gasite in padure

„La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.

Citește și: Procurorul din Caracal care a descins la șase dimineața în casa lui Gheorghe Dincă, pus sub învinuire

Din concluziile raportului de expertiză rezultă faptul că, fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani.

Resturile scheletale şi dentare identificate în liziera pădurii staţiunii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită la data de 26.07.2019.

De asemenea, la aceeaşi dată, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase descoperite în toate perimetrele cercetate în locuinţa inculpatului şi a excavaţiilor efectuate în incinta imobilului, în perioada 12.08.2019 – 28.08.2019. Din concluziile acestui raport rezultă faptul că întregul material osos examinat este de origine animală”, a transmis IML.

Citește și: Răstunare de situație în cazul Caracal. Ce solicită mama Luizei Melencu solicită autorităților