Răstunare de situație în cazul Caracal. Ce solicită mama Luizei Melencu solicită autorităților

21.08.2019
Răstunare de situație în cazul Caracal. Ce solicită mama Luizei Melencu solicită autorităților

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Mama Luizei Melencu este convinsă că femeia în roșu surprinsă pe camerele de supraveghere chiar înainte de momentul răpirii fetei, ar putea avea legături cu Gheorghe Dincă.

Răstunare de situație în cazul Caracal. Ce solicită mama Luizei Melencu solicită autorităților

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, tânăra care a dispărut de acasă în luna aprilie și pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, solicită ca autoritățile să o găsească pe femeia care apare pe camerele de supraveghere. Există o femeie îmbrăcată care o privește în mod dubios pe Luiza, ca și cum ar urmari-o, când copila trece pe lângă ea.

Citește și: Gheorghe Dincă a povestit tot ce a făcut cu Alexandra. Mărturiile primului său avocat

„Rog în regim de urgență, vreau să văd cine e femeia, cred că are legătură cu Dincă. Cer autorităților să fie identificată acea femeie. Eu am cerut și domnului procuror Vasilescu, dânsul mi-a spus că nu poate, că e o femeie oarece. Trebuie să o căutăm pe această doamnă. Mie mi se pare dubios și că femeia aia i-a dat un pont lui Dincă”, a precizat mama Luizei Melencu la Antena3.

Mama Luizei Melencu
Mama Luizei Melencu

Gheorghe Dincă a recunoscut că el este cel care le-a ucis atât pe Alexandra Măceșanu, cât și pe Luiza Melencu. Luiza dispăruse de acasă la mijlocul lunii aprilie. Presupusul criminal Dincă a declarat că a omorât-o în ziua în care a răpit-o. Analizele efectuale la INML nu au putut arăta ale cui sunt oasele găsite într-o pădurea de la marginea orașului Caracal.

Marți 20 august INML a decis să refacă expertizele ADN și în cazul Alexandrei Măceșanu. Deși autoritățile au confirmat ADN-ul Alexandrei, se pare că acele rezultate au fost doar preliminare.

Citește și: Ultima oră! Mașina lui Gheorghe Dincă ridicată din curtea criminalului

Citește și: Fiica lui Gheorghe Dincă face noi declarații: Dacă e adevărat ce a făcut nu o să-l iert