Castigatorul Romanii au talent 2016 va fi ales in aceasta seara. FINALA este acum la Pro TV

03.06.2016
Castigatorul Romanii au talent 2016 va fi ales in aceasta seara. FINALA este acum la Pro TV

Finala Romanii au talent a inceput in urma cu cateva momente la PROTV, 16 concurenti se lupta sa castige marele premiu de 120.000 de euro si 5 concurenti lupta pentru premiul de originalitate.

Au fost 5 semifinale care au ales 16 dintre cei mai talentanti concurenti, insa doar unul este castigatorul Romanii au talent 2016. Favorita anul acesta este Laura Bretan, fetita cu voce de aur, care s-a calificat direct in finala show-ului dupa ce Smiley si Pavel Bartos au avut posibiltiatea sa foloseasca un golden buzz.

Laura Bretan este castigatorul Romanii au talent

Laura s-a calificat si in finala show-ului “America are talent”, dupa ce juriul show-ului de milioane de telespectatori a ramas fara cuvinte cand i-a auzit vocea.

Va remintim ca juriul Romanii au talent a avut posibilitatea sa califice concurenti direct in semifinalele show-ului cu ajutorul butonul golden buzz.

Iata care sunt cei 12 semifinalisti Romanii au talent.

Afla care este castigatorul de pe Huff.ro, imediat ce acesta este ales de publicul ProTV.

Andrei Surdu


Anisia Gafton


Bruce si Istvan


Cezara Blioju


Cristian Zlatan


Florin Bontea


Florin Zgavardici si Constantin Bardan


Fratii Adrian


Free Balance


Lifestyle


Laura Bretan


Mara Pruna


Manuel Chivari


Nadia Budurusi


Rustin Dust


Resciebelle Santiago

Emisiunea “Romanii au talent” a ajuns la sezonul cu numarul 6 si este cel mai urmarit program de televiziune din toate timpurile, batand recorduri de audienta pe care nici o alta televiziune nu a reusit sa le atinga.