Connect with us
Catalog eMAG Black Friday 2017 - Top oferte de anul acesta, cele mai tari reduceri

Știri

Catalog eMAG Black Friday 2017 – Top oferte de anul acesta, cele mai tari reduceri

eMAG este magazinul care a lansat conceptul de Black Friday în România încă de acum 6 ani. Site-ul publică în fiecare an un catalog al ofertelor de Black Friday cu cele mai mari reduceri pe care le oferă, dar acestea sunt doar un mic preview a tot ceea ce urmeză.

CLICK AICI – pentru a vedea oferta eMAG

TOP reduceri de Black Friday la eMAG

Telefoane – Cele mai bune oferte de pe site-ul eMAG de Black Friday

  • iPhone este unul din cele mai vândute telefoane din lume, eMAG oferă anul acesta o ofertă specială de Black Friday pentru iPhone 7 la doar 2999 lei, redus de la 3499 lei, cu o capacitate de stocare de 128GB, iar un iPhone 7 de 32 de GB costa 2299 lei.
  • Dacă ești fan Samsung atunci poți alege un Samsung Galaxy S8 plus, redus cu 17% față de prețul de listă și acum îl poți cumpăra cu doar 2799 lei.

Laptopuri – E cazul să îți iei un laptop nou? Știi reclama aia… toată lumea are dreptul la un laptop, acum e cazul să te uiți peste ofertele eMAG.

Catalogul eMAG ofert specială la laptopuri

  • Un laptop Lenovo a fost redus de la 999 de lei, la doar 499.
  • Tentante sunt și cele trei oferte pe care vi le prezentăm în imaginea de mai sus. Sunt laptopuri performante care au un preț bun de Black Friday, deși eMAG mai mereu are în catalogul său de produse reduceri constante la aceste echipamente.

Televizoare – Din în ce în ce mai performante televizoarele Smart sunt la mare căutare. Cel mai interesant produs din oferta de anul acesta este un OLED TV la eMAG

Gama de televizoare din catalogul cu oferte de Black Friday

  • Televizor Smart TV OLED de la LG redus de la 8999 lei, la 4490 lei!
  • Tot la capitolul televizoare poți cumpăra un Horizon la doar 1199 lei, redus cu 50% față de prețul inițial.

Bilete de avion la Black Friday pe eMAG de la TAROM

eMAG ne-a obișnuit deja să ne surprindă în fiecare an cu un produs la care nu te-ai fi așteptat să îl aiba în catalogul de oferte de Black Friday. Iată că în 2017 în colaborare cu TAROM poți cumpăra un voucher de 100 de euro cu doar 50!

Electrocasnice – Frigidere, mașini de spălat, aspiratoare, plite, cuptoare sunt doar câteva din produsele din catalogul de Black Friday care au reduceri consistente.

De exemplu o mașină de spalat de la Whirpool costa acum doar 699 de lei, de la 1199 de lei.

Catalog Oferte eMAG de Black Friday – complet

Telefoane mobile
Televizoare
Laptopuri
Imbracaminte femei
Imbracaminte barbati
Hard disk-uri
SSD
iPhone
Memorii PC
Cuptor pe gaz
Frigidere
Smartphone
Incarcatoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspiratoare
Centrale termice
Plite incorporabile
Cuptor electric
Plăci de bază
Electrocasnice pentru bucătărie
Boilere
Aparate de aer condiționat
Aparate de încălzire
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașini de tocat
Componente PC
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulator extern (Power Bank)
Plăci video
Selfie stick
Monitoare
Consumabile
Imprimante
Mouse
Boxe PC
Căști PC
Multifuncționale
Tastaturi
Scannere
Memorii USB (stickuri)
Smartwatch
HDD extern
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Genți laptop
Fiare de călcat
Aparate foto
Blendere
Tablete
Hote

Ora la care eMAG dă startul reducerilor de Black Friday este ora 6, astăzi, 17 noiembrie 2017.

Meționăm ca anul acesta nu am văzut în catalog produse care să aibă un pret extrem de avantajos față de o promoție obișnuită a magazinului, dar merită să aruncați bine un ochi peste cele 2.000.000 de produse pe care eMAG le-a pus în catalogul de reduceri Black Friday 2017.

Comunicatul oficial eMAG

Pe 17 noiembrie, Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, revine la eMAG. Vineri, orice altceva poate aștepta!

Black Friday este cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului, lansat în România de eMAG în 2011. Ajuns la cea de-a șaptea ediție, Black Friday a devenit cunoscut prin volumul uriaș de produse aflate în promoții și prin ofertele de preț unice.

În acest an, Black Friday vine cu peste 2 milioane de produse în ofertă și reduceri totale de peste 40 de milioane de euro! Peste 4.000 de magazine partenere eMAG Marketplace sunt pregătite cu promoții pentru Black Friday, dublu față de anul precedent.

Oferta din acest an cuprinde o gamă largă de produse și cadouri, printre care 150.000 de electrocasnice mici, 150.000 de jocuri și jucării, 60.000 de smartphone-uri, 150.000 de parfumuri și produse cosmetice și 25.000 de anvelope.

Ca de fiecare dată, de Black Friday, eMAG își surprinde și în acest an clienții cu o serie de produse speciale în ofertă: aur, abonamente telefonie mobilă, autoturisme și motociclete, vacanțe, ceasuri și bijuterii de lux, abonamente de sănătate, bilete la concerte și evenimente sportive și multe, multe altele.

Anul acesta, eMAG are mai multe puncte de de livrare a produselor și astfel clienții vor putea opta pentru a-și primi coletele de la curier, de a le prelua din cele 15 showroom-uri eMAG sau din cele 600 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română.

Volumul dublu de produse din ofertă, față de anul trecut, este gestionat din depozitele eMAG cu o suprafață de 125.000 de metri pătrați (cât 25 de stadioane de fotbal). În cursul anului acestuia, eMAG a investit 10 milioane de euro în tehnologia depozitului principal, în care intră și cea mai nouă platformă automatizată de sortare și ambalare din țară, capabilă să livreze către curieri 200.000 de produse pe zi.

Astfel, eMAG estimează că în primele cinci zile după Black Friday vor fi livrate 67% dintre comenzi, restul urmând să fie livrate până pe 29 noiembrie. În plus, eMAG a investit 2,5 milioane de euro în servere, servicii de hosting și cloud, pentru a le oferi clienților o experiență îmbunătățită de utilizare a site-ului în ziua de Black Friday.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top