Connect with us

Știri

Ce a declarat soția lui Gheorghe Dincă în fața procurorilor. Femeia este acuzată că minte

Soția lui gheorghe Dincă este acuzată de avocatul Tonel Pop că minte. După ce a luat parte la audierile de ieri, avocatul familiei Melencu spune că declarațiile membrilor familiei Dincă se contrazic.

Ce a declarat soția lui Gheorghe Dincă în fața procurorilor. Femeia este acuzată că minte

Familia presupusului criminal Gheorghe Dincă a fost audiată joi 22 august timp de 9 ore de procurorii DIICOT. La aceste audieri a luat parte și avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop. Avocatul susține că toți membrii familiei Dincă s-au contrazis în declarații și că bănuiala sa este că soția lui Dincă minte cu nerușinare. Totodată, Pop este de părere că această femeie ar fi distrus probe importante din acest caz.

Citește și: Fiica lui Gheorghe Dincă despre părinții victimelor tatălui ei: Sunt mai distruși decât noi

„În momentul în care am început să pun întrebări, atunci s-a stricat treaba. A început să tremure, să se înroșească, să răspundă în aceeași frază cu trei contradicții, a început să nege, să revină. Ce pot să vă spun e că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, au fost contraziceri extraordinare între declarațiile lor, ale familiei.

În mod clar, și din ce a declarat și din ce rezultă din ce au spus celelalte persoane, această doamnă a aruncat probe, a alerat probe, a distrus probe”, a declarat avocatul Tonel Pop.

Andreea Sava a prezentat în exclusivitate, în cadrul Ediției Speciale de la Antena 3, declarațiile făcute de soția lui Gheorghe Dincă:

Sotia lui Dinca a fost audiata joi la DIICOT alaturi de copii ei. sursa foto: ciao.ro

Sotia lui Dinca a fost audiata joi la DIICOT alaturi de copii ei. sursa foto: ciao.ro

„Personal cunosc faptul că soțul meu a acoperit cu pământ rampa ce se afla dispusă în atelierul auto, nivelând totodată această încăpere cu scopul de a face cameră de locuit. În această cameră în care se află rampa se făcea accesul de pe holul locuinței, ultima ușă pe partea dreaptă. Menționez că soțul meu nu mi-a dat de bănuit vreodată în acest timp că poate recurge la astfel de gesturi.

Doresc să arăt că o oarecare schimbare în comportamentul soțului meu am observat-o în cursul lunii noiembrie 2018, în sensul că începuse să consume alcool, devenind oarecum violent și vulgar în exprimare. În perioada în care mă aflam plecată în Italia lunar, îi trimiteam soțului diverse sume de bani cuprinse între 400 și 500 de euro, soțul meu ridicând totodată și pensia mea lunară”, a declarat Elena Dincă în fața anchetatorilor.

Citește și: Detalii care dau fiori. Ce au găsit anchetatorii sub casa lui Gheorghe Dincă

Citește și: O femeie din Olt spune că a fost victima criminalului Gheorghe Dincă

 

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top