Connect with us

Știri

Declarațiile șocante făcute de Gheorghe Dincă

Andreea Sava a prezentat, miercuri seara, în cadrul emisiunii Ediție specială de la Antena 3, declarațiile date de Gheorghe Dincă, pe 28 iulie, în fața procurorului Liviu Vasilescu.

Declarațiile șocante făcute de Gheorghe Dincă

Aceste declarații sunt pur și simplu cutremurătoare:

„- În 24.07.2019, în jurul orei 10.00, a văzut fata pe marginea străzii în comuna Dobrosloveni și că el se întorcea de la Osica unde fusese să lase o piesă de mașină cuiva.

– În discuția avută cu Alexandra în mașină, Dincă a întrebat-o dacă cunoaște fete care se ocupă cu prestații sexuale pe bani.

– Dincă spune că a aruncat din mers telefonul pe care i-l luase Alexandrei de pe bancheta din spate a mașinii, după ce o lovise și fata rămăsese nemișcată cu capul căzut în față, rezemat de scaunul din față

Citește și: Gheorghe Dincă a povestit tot ce a făcut cu Alexandra. Mărturiile primului său avocat

– Dincă declară că a aruncat telefonul într-un loc din zona stadionului, pe lângă care trece un pârâu, l-a traversat și a aruncat telefonul peste gard. Fata nu își revenise.

– Când a ajuns acasă, Dincă afirmă că fata tot nu își revenise, a băgat mașina în curte pentru că a observat că pe stradă erau două femei polițist, a scos-o din mașină pe fată după ce i-a legat mâinile cu cureaua de la pantaloni și a dus-o în casă”

„- Dincă afirmă că Alexandra și-a revenit în casă și i-a dat să bea o cafea.

– Dincă spune că fata i-a dat un număr de telefon să sune ca să spună de ea că e la o prietenă și, după ce fata i-a spus că se simte rău, l-a rugat să se ducă să îi cumpere medicamente . A plecat, dar „am uitat să iau medicamente și am fost doar la cumpărături„.

Citește și: BREAKING NEWS: 23 de locuri suspecte în curtea lui Gheorghe Dincă

– „Nu am luat de la fată vreo brățară roșie pe care să o fi aruncat în vreo curte. Nu îmi amintesc acest lucru. Nu îmi amintesc să fi plecat spre Craiova în acea zi”

– Între orele 9-12, Dincă spune că a fost în oraș și a băut un ceai, după ce legase pe Alexandra la picioare și mâini cu sfoară și îi pusese bandă pe ochi.

– „Am intrat în casă și am deschis ușa și am observat că fata se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, având telefonul în mână”

Alexandra Macesanu

Alexandra Macesanu

– Conform declaraței, a urmat o altercație, Dincă a pleznit fata și aceasta a căzut lângă o masă. Dincă a văzut că nu mai mișcă și că „îi curge sânge din nas și din urechea dreaptă”

După ce a lovit-o, și Alexandra a căzut la pământ, Dincă susține că și-a dat seama că fata a murit așa că ar fi trecut la etapa scăpării de cadavru. A învelit-o într-o husă de pat cu elastic și a pus-o în butoiul din curtea sa în picioare. Potrivit jurnalistei Adina Anghelescu, Dincă ar fi așteptat două ore până să treacă la presupusa incendiere.

„- Focul a ars până la ora 20.00”.

Presupusul criminal Gheorghe Dincă a declarat că nu a întreținut raporturi sexuale cu Alexandra Măceșanu și că a dormit cu aceasta în pat. Fata i-ar fi dat un număr de telefon la care să sune pentru a spune că este la o prietenă. Adolescenta ar fi murit după o singură lovitură aplicată și apoi ar fi fost arsă timp de câteva ore.

Citește și: Fiica lui Gheorghe Dincă face noi declarații: Dacă e adevărat ce a făcut nu o să-l iert

Citește și: Detalii care dau fiori. Ce au găsit anchetatorii sub casa lui Gheorghe Dincă

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top