Connect with us
Ce a făcut Gigi Becali la votul pentru referendum privind familia tradiţională

Știri

Ce a făcut Gigi Becali la votul pentru referendum privind familia tradiţională

Gigi Becali a fost la referendumul pentru familia tradiţională, iar un observator de la votare a dezvăluit pe contul său de socializare ce a făcut finanţatorul FCSB-ului la urne.

Gigi Becali are o poziţie fermă în privinţa ”Referendumului pentru Familie”. Sâmbătă i-a obligat pe jucătorii FCSB-ului să meargă la vot, iar duminică a recidivat.

Conform unei postări publice, omul cu banii de la FCSB s-ar fi dus la secţia de votare de la Voluntari şi a ameninţat că va vota de mai multe ori, supărat pe numărul mic de votanţi.

„Nea Gigi tocmai ne-a făcut o scurtă vizită din nou. A băgat capul pe uşa secţiei şi a întrebat dacă e prezenţă. Apoi a facut o glumiţă că votează iară. «N-aveţi voie», l-a atenţionat plină de zel o domnişoară de la Antena 3. «Şi ce dacă? Fac trei luni de puşcărie şi votez din nou şi din nou”, a scris Codruţ Baciu pe contul său de Facebook

Biroul Electoral Central a anunţat că 7,24% din alegători au mers la vot până duminică la ora 10.00.  Sâmbătă seară, la închiderea urnelor după prima zi de vot, prezenţa a fost de 5,72%.

Citeşte şi: Un preot ameninţă că nu îi mai împărtăşeşte pe credincioşii care nu merg la referendum

Citeşte şi: Rezultate referendum familie. Prezenţa la vot şi exit poll 7 octombrie. Update

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top