Connect with us
Ce a facut un pitbull pentru o fetita l-a marcat pe viata pe tatal ei

Știri

Ce a facut un pitbull pentru o fetita l-a marcat pe viata pe tatal ei

O poveste de viata despre oameni si animale a facut inconjurul lumii datorita emotiei generate de anumite evenimente. Cand a cunoscut-o pe sotia lui, Greg Heynen nu a fost de acord cu un singur lucru: cu pitbullul pe care aceasta il avea. Conform reshareworthy.com, barbatul il considera foarte periculos pe cainele care mai tarziu avea sa ii schimbe complet aceasta perceptie.

S-a intamplat in momentul in care in viata celor doi a aparut o fetita. Dupa nastere, cei doi parinti au adus-o acasa pe micuta. Cum a vazut-o, pitbullul Zack a indragit-o imediat si a inceput sa o linga. La fel a procedat si celalalt caine, de talie mai mica, si care ii apartinea lui Greg. Precaut din fire, tatal i-a transmis mamei ca daca i se va parea ceva ciudat in comportamentul cainelui de lupta, acesta va fi indepartat din familie.

Nu a fost cazul, intrucat patrupedul a dovedit sentimente incredibile. „Zack a devenit imediat protectorul ei, iar cand ea statea pe podea, el trebuia mereu sa aiba o laba pe patura. Zack a iubit-o enorm pe fiica noastra si cand s-a mai marit, intotdeauna mergea cu ea la pat si adormea langa acolo.

Citeste si: Cainele viral A UIMIT LUMEA in 31 de secunde cu schemele lui I VIDEO

FOTO – Si-au clonat cainele Dylan pentru 67.000 de lire sterline. Iata care este rezultatul

Cumva, el stia mereu cand era timpul sa urce scarile impreuna cu fetita noastra, pe care o astepta jos si alaturi de care mergea pana in dormitor.” Nimic nu parea sa le afecteze fericirea celor cinci membri ai familiei pana in ziua in care Zack a fost otravit de copiii unor vecini. „A fost una dintre cele mai rele zile ale noastre. Privind la fetita noastra cum isi lua la revedere de la Zack, intins in bucatarie, eu si sotia mea am inceput sa plangem.”

„Seara, la ora 20:00, fetita noastra s-a dus catre scari, pentru a urca spre dormitor. In acel moment, am realizat ce avea sa se intample. Dupa cinci ani, ea nu il mai avea pe Zack. S-a uitat la noi ingrozita si panicata. Acela a fost momentul in care cainele meu, care o iubea la fel de mult, dar care nu era de talia lui Zack, s-a ridicat, a mers spre ea si a impins-o cu botul. Apoi si-a pus laba pe scari si s-a uitat la ea. S-au dus impreuna la pat, iar fiica mea il tinea strans. In urmatorii sase ani, pana a murit, Sam a asteptat-o langa scari in fiecare seara”, a spus Greg despre povestea care i-a schimbat viata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top