Connect with us

Știri

Sfârșit îngrozitor pentru Vasile Turcu – Raportul medicilor legiști

Fostul acționar dinamovist Vasile Turcu a avut parte de un sfârșit îngrozitor, după ce s-a spânzurat în propria casă. Acesta a murit la spital, la opt zile de la tentativa de sinucidere. Raportul medicilor legiști a stabilit că acesta murit cu creierul umflat din cauza lipsei de oxigen și cu gâtul strivit de lațul făcut din cordonul halatului de baie.

Datorită biletului de adio lăsat de omul de faceri și a faptului că acesta fost scos din lațul improvizat de soția sa, i-a determinat pe anchetatori să concluzioneze că a fost vorba despre o sinucidere.Procedura judiciară impunea totuși o autopsie, care a fost efectuată ieri de medicii de la IML ”Mina Minovici”.

Citește și: Ce a făcut Cristi Borcea când a aflat că Vasile Turcu a murit

Legiștii au descoperit că omul de afaceri a murit cu creierul umflat și cu organele gâtului zdrobite, informează Libertatea.

”Comprimarea organelor gâtului s-a făcut în regiunea cervicală sub greutatea propriului corp. Practic, gâtul prins în laț i-a fost zdrobit, iar în anumite zone au fost descoperite hemoragii subcutanate. Din cauza lipsei de aer, creierul nu s-a mai putut oxigena și s-a umflat. Au fost leziuni extrem de grave care au condus la decesul victimei”, au explicat surse medicale, potrivit sursei citate.

Vasile Turcu a stat atârnat în ștreang între cinci și șapte minute

Medicii legiști au aproximat că Vasile Turcu a stat atârnat în ștreang între cinci și șapte minute. Lipsa de oxigen a determinat, în zilele următoare tentativei de suicid, decesul fostului acționar de la Dinamo. Acesta a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca, însă a fost ținut în viața doar cu ajutorul aparatelor, de la care nu a fost deconectat nici o secundă.

”Cele 5-7 minute în care noi presupunem că a stat atârnat în ștreang, timp în care creierul nu a primit oxigen, au permis resuscitarea, dar corpul lui Turcu nu a mai avut puterea să revină la funcțiile vitale. A intrat într-o comă care s-a transformat rapid în moarte cerebrală”, au precizat aceleași surse.

Citește și: Ce a făcut Vasile Turcu înainte de a încerca să se sinucidă. Dezvăluirea soției

Din cadavrul lui Vasile Turcu au fost prelevate și probe pentru realizarea analizelor toxicologice, care vor stabili dacă omul de afaceri consumase băuturi alcoolice sau alte substanțe înainte de a se spânzura.

Datele medicale ți raportul autopsiei vor fi adăugate la dosarul sinuciderii lui Vasile Turcu, aflat în evidența serviciului Omoruri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top