Connect with us
Cine este Ana Maria Pantaze, Golden Buzz la Românii au talent 2019

Românii au talent

Cine este Ana Maria Pantaze croitoreasa cu Golden Buzz la Românii au talent 2019

Ana Maria Pantaze este o croitoreasă din București cu o voce uimitoare. A reușit să-l cucereasca pe cel mai sever jurat de la Românii au talent care i-a oferit primul Golden Buzz din 2019.

Actualizare: Ana Maria Pantaze a câștigat marele premiu de 120.000 de euro la Românii au talent.

Românii au talent, 8 februarie, Golden Buzz

Nu a cântat niciodată pe o scenă, nu a făcut studii de specialitate, dar muzica a venit în viața ei de când era mică. Locuia deasupra unui club de jazz și acolo a început să se îndrăgostească de muzică.

Apoi a început să meargă la karaoke și așa a ajuns pe scena Românii au talent, a primul butonul de aur (Golden Buzz) care a trimis-o direct în semifinala emisiunii.

Într-un interviu acordat pentru Pro TV, croitoreasa de la Românii au talent a povestit experiența sa.

Ai fost foarte emoționată când Mihai Petre și-a dat Golden Buzz-ul. Ce ai simțit azi, te-ai așteptat vreo clipă să ridici sala în picioare, să ai un așa mare succes?

Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum.

Vezi aici: Emma Neagu gimnasta fară un picior de la Românii au talent

Piesa pe care ai ales-o a fost a Ettei James. E o piesă foarte grea, deci e cumva firesc să te întrebăm ce fel de muzică asculți tu de obicei.

Ascult aproape orice. Și operă. Și clasică. Și jazz. Ascult de toate, nu am o preferință. Cam de toate. Mie piesa Ettei mi s-a părut o piesă ușoară. Adică am ales o piesă care mi se potrivește cu vocea și pe care pot s-o cânt.

Cum ai ajuns să cânți? Când și cum ți-ai dat seama că ai voce?

Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin for fun la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii, du-te, du-te și fă ceva. Și m-am dus. (râde, n.r.)

Ce ai mai făcut înainte de croitorie? Te întrebăm, practic, de ce nu te-ai îndreptat spre muzică, de vreme ce ai vocea asta spectaculoasă.

Vezi momentul video complet, dar și povestea ei de viață uimitoare aici.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. olescu marin

    2019-06-01T07:19:35+03:00 at 7:19

    mircea badea, cine este *** asta cu ochi, un fiu de 2 comunisti, notori, dacai vedeai cum faceau la sedinte cu parinti , te ingrozeai, acum se pupa cu criminalu de iliescu si se ingrozeste de cum citeste basescu pe telefon, da se pupa cu puscariasi si criminali, asta este mircea badea, un *** cu ochi, nu vezi ce luc are, dusmanu oglinzi, te speri de el,tuuu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top