Connect with us
Cine va cânta la Neversea 2021. Organizatorii au anunțat primii artiști care vor face senzație în vară

Știri

Cine va cânta la Neversea 2021. Organizatorii au anunțat primii artiști care vor face senzație în vară

Pandemia de coronavirus a schimbat complet cursul firesc al lucrurilor și ne-a dat peste cap planurile. Multe domenii au fost afectate și numeroase acțiuni nu au mai fost permise. Cu toții ne dorim să revenim la vechile obiceiuri și să ne reluăm viața de dinainte de pandemie și sperăm că anul 2021 ne va aduce noroc. La fel speră și organizatorii Neversea, care se pregătesc deja pentru marele eveniment și au anunțat primii invitați.

Invitați surpriză la Neversea 2021

Neversea este unul dintre cele mai iubite evenimente ale verii. Dacă anul 2020 nu ne-a permis să ne bucurăm de așteptatul festival de muzică, sperăm că anul 2021 va fi cu noroc și vom reveni la viața normală. Pandemia de coronavirus a anulat toate evenimentele mari din 2020, iar măsurile de prevenire impuse de autorități nu au putut fi respectate la un astfel de eveniment.

Organizatorii festivalului Neversea sunt optimiști și așteaptă cu nerăbdare ca marele eveniment să poată avea loc. Astfel, Neversea 2021 este programat să aibă loc între 8 și 11 iulie pe plaja din Constanța, ca în fiecare an. Oameni de toate vârstele, în special tineri iubitori de muzică electronică, pop și dance sunt așteptați să se distreze, însă totul depinde de cum vor evolua lucrurile în ceea ce privește coronavirusul.

„Zeci de mii de constănțeni, dar și turiști s-au relaxat în vibe-uri de festival pe plaja din Constanța în cele mai sigure condiții. Suntem încrezători că vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai aproape de normalitatea pe care o așteaptă întreaga lume. Suntem optimiști că în vara 2021 ne vom revedea pe plaja Neversea de unde se văd cele mai frumoase răsărituri”, a declarat directorul de Comunicare al festivalului, Edy Chereji, scrie  replicaonline.ro.

Primii artiști confirmați la Neversea 2021 sunt Tyga și formația Black Eyed Peas, alături de Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami și Ummet Ozcan B2B Brennan Heart, care au mai întreținut atmosfera și în trecut.

De altfel, sunt așteptați și Arapu, Cezar B2B Praslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap, Borgore, Dirtyphonics, Dub FX și Malaa.

Prețul biletelor Neversea 2021

Prețurile biletelor și abonamentelor din acest an sunt următoarele:

  • General Access Basic, Freedom Passport 4 zile – 134 euro + taxe
  • General Access Flexi, Freedom Passport 4 zile – 149 euro + taxe  VIP
  • Freedom Passport – 210 euro + taxe

Cei care au cumpărat abonamente și bilete pentru ediția din 2020 a festivalului Neversea le-au transformat în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții Neversea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top