Categorii Știri

Circulatie blocata la metrou. Incident la statia Constantin Brancoveanu

Circulatia a fost blocata la metrou miercuri dimineata, dupa un incident petrecut la statia Constantin Brancoveanu. Un barbat de circa 50 de ani ar fi incercat sa se sinucida si a cazut pe linii.

In urma acestui incident circulatia de metrou pe magistrala M2 Pipera – Berceni, cea mai aglomerata a Capitalei, a fost blocata minute bune. Purtatorul de cuvant al Metrorex, Evelyne Croitoru, a confirmat faptul ca este vorba despre o tentativa de sinucidere.

Cel care a incercat sa isi ia singur viata a fost transportat de urgenta la spital

„Azi dimineata, la ora 7,00, in statia de metrou Constantin Brancoveanu a avut loc o tentativa de suicid, nereusita. Au venit autoritatile, iar omul a fost dus la spital, pentru evaluare. In prezent, in statia Constantin Brancoveanu se circula normal doar pe un fir, respectiv pe firul 2”, a spus Evelyne Croitoru, pentru agentia nationala de presa.

Conform acesteia, pe firul 1, intre Statiile Pipera – Constantin Brancoveanu si Brancoveanu – Berceni, circulatia garniturilor de metrou este una de tip pendul. Metrorex anunta ca traficul trenurilor se va desfasura cu greutate si sunt asteptate intarzieri.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-07-13T08:31:06+03:00 8:31

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More