Connect with us
Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu și-a dezvăluit ultima viziune. Aceasta are legătură cu România.

Știri

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, o nouă viziune: „Harta României, cu noul…”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a relatat pe blogul personal ultima viziune pe care a avut-o. Această ultimă viziune se centrează în jurul României, după spusele acesteia.

Dragii mei, în această dimineață m-a trezit o lumină albă strălucitoare, care mi-a luminat Cerul nopții din stânga mea, și astfel văd ca și dincolo de plafonul camerei mele, HARTA ROMÂNIEI pe un fond albastru peste care ,o forță nevăzută așează un pătrat negru dens, pe care scria cu alb strălucitor așa: România , viitorul Nou Ierusalim ! România, Țara Duhului Sfânt !”

Așadar dragii mei, iată incă o confirmare ,dacă mai era nevoie, că ROMÂNIA este Țara Duhului Sfânt, este România Noului IERUSALIM.

Voi mai scrie despre România -Noul Ierusalim în articolele următoare, deoarece,am trăit multe MINUNI în vechiul Ierusalim, în pelerinajul de 10 zile.

Să ne bucurăm și să mulțumim DUHULUI SFÂNT și MAICII DOMNULUI , pentru faptul că, noi suntem poporul ales, poporul iubit de DUMNEZEU, în care IISUS HRISTOS va veni pentru a două oară pe Pămant. Cu dragoste, Maria” a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Citește și: Baba Vanga, profeție pentru anul 2017: Românii vor avea nevoie de cineva care…

Citește și: Maria Ghiorghiu, o nouă previziune sumbră pentru România

1 Comment

1 Comment

  1. Valeriu Patrana

    2017-05-08T11:31:55+03:00 at 11:31

    Hai ca pe asta chiar o cred!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top