Connect with us
În Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se vor discuta informări privind evoluția condițiilor meteorologice în următoarea perioadă

Știri

Meteorologi: Am putea avea cod roșu de viscol

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a fost convocat la ora 15.00, la sediul MAI, de către ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan.

ANM: Am putea avea cod roșu de viscol

Update, ora 14:58: Este emisă o avertizare de cod portocaliu pentru Sud si sud -estul țării. Toate acțiunile pe care noi le vom desfășura să fie desfășurate cu caracter de prevenție.

Florinela Georgescu, ANM: O atenționare de cod galben și portocaliu valabil de azi și până pe 7 ianuarie. Ar putea fi emis cod roșu. Trebuie să menționăm și vremea deosebit de rece. E posibil să emitem cod roșu de vreme geroasă.

Este vorba despre județele Buzău, Brăila, Ialomița și Vrancea.

Ministerul de Interne a anunțat că utilajele de deszăpezire sunt pregătite să intervină. „Cei care trebuie să intervină sunt în alertă”, a spus și Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Vezi aici PROGNOZA METEO!

Update, ora 11.48: Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă este convocat de la ora 15.00, după ce inițial reprezentanții MAI anunțaseră ora 14.00.

De asemenea, Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat, la ora 16.00, Comandamentul de iarnă, la sediul din Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 47, în sala de consiliu de la etajul 3.

Primarul Capitalei merge, la ora 15.00, la baza Romprest din strada Fortului nr. 31, pentru a verifica utilajele care efectuează deszăpezirea în Sectorul 5.

Întâlnirea vizează informări privind evoluția condițiilor meteorologice în următoarea perioadă.

ANM a emis un cod portocaliu de viscol, pentru București și alte județe, pentru vineri, vineri, de la ora 02.00 până la ora 18.00. Alte 15 judeţe din estul, sudul şi centrul ţării au fost atenţionate cu cod galben de ninsori viscolite, valabil de joi seară până vineri seară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top