Connect with us
COMUNICAT OFICIAL de la Parchet. Cu cat a furat Hexi Pharma statul roman

Știri

COMUNICAT OFICIAL de la Parchet. Cu cat a furat Hexi Pharma statul roman

Parchetul General a transmis un comunicat de presa in care dezvaluie prejudiciul creat de firma Hexi Pharma statului roman.

Compania omului de afaceri Dan Condrea, care a murit intr-un accident misterios in Corbeanca, a furat statul roman cu 51 de milioane de lei, anunta Parchetul General al Romaniei. Acesta este prejudiciul produs de afacerea dezinfectantilor diluati, anunta presa centrala.

„Din cercetarile efectuate pana in prezent a rezultat ca, in intervalul 2014 – 2016, HEXI PHARMA a incheiat contracte de vanzare de produse biocide cu un numar de 152 de unitati medicale din Romania.

Dezinfectantii Hexi Pharma au ajuns pana la soldatii din Afganistan

Un martor al accidentului in care a murit Dan Condrea face declaratii explozive

Valoarea contractelor incheiate de HEXI PHARMA cu aceste unitati medicale – avand ca obiect vanzarea de produse biocide cu privire la care s-au constatat nerespectari ale concentraţiei substantelor active – este de cca. 51 milioane lei”, scrie in comunicatul Parchetului.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, anuntase ieri ca Parchetul va prezenta primele date despre prejudiciul creat de afacerea firmei lui Condrea. Tot astazi s-a aflat pe surse de la IML ca patronul Hexi Pharma nu suferise un accident vascular cerebral precum se specula, ci acesta a murit din cauza impactului brutal al masinii cu un copac. Cauza oficiala a mortii este politraumatism produs de accident rutier, asa cum scrie pe certificatul de deces al lui Condrea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top