Connect with us
Crimă în Piața Mare din Sibiu. O femeie și-a înjunghiat soțul

Știri

Crimă în Piața Mare din Sibiu. O femeie și-a înjunghiat soțul

O nouă crimă zguduie România, la doar câteva ore după ce un tată și-a omorât copilul de 6 ani în Timișoara. O femeie din Sibiu este audiată la sediul Inspectoratului de Poliție după ce și-a înjunghiat soțul în Piața Mare.

După comiterea crimei, femeia a fugit de la fața locului. Tânăra a fost prinsă la timp de polițiștii locali, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliției din Sibiu, Luciana Lazăr, a declarat că femeia și-a omorât soțul după o discuție aprinsă purtată cu acesta în spațiul public.

„A fost adusă o femeie care, se pare, şi-ar fi înjunghiat fostul soţ în Piaţa Mare din Sibiu, apoi ar fi fugit. Aceasta a fost adusă la sediul IPJ Sibiu pentru audieri de poliţiştii locali, care au prins-o pe femeie după comiterea faptei”, a declarat luni, corespondentului MEDIAFAX, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Polițiștii au găsit victima căzută la pământ, iar agresoarea a fost prinsă la câteva străzi distanță de Piața Mare. Bărbatul a fost dus cu o ambulanță SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu. Acesta avea o plagă prin înjunghiere la mâna stângă.

CITEȘTE ȘI: Crimă la Timișoara: Un copil de 6 ani a fost înjunghiat de tată. Mama a fost închisă într-o altă cameră

Val de crime în ultimele zile

O altă crimă de o violență cumplită a avut loc în Timișoara, ieri. Un tată și-a înjunghiat copilul de doar 6 ani. Mama copilului era închisă într-o altă cameră în timp ce părintele își ucidea copilul. Nu departe de săptămâna trecută, un tată și-a omorât fiica vitregă în cartierul Militari din București.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top