Criminal periculos, în libertate de două zile: „Vreau să fiu asasin în serie”

17.11.2016
Criminal periculos, în libertate de două zile: „Vreau să fiu asasin în serie”

Un criminal periculos umblă în libertate de două zile. Oamenii legii sunt pe urmele sale, pentru că este un criminal extrem de periculos. El a evadat din Spitalul de Neuropsihiatrie și Măsuri de Siguranță Ojasca.

”Poliţiştii efectuează investigaţii şi activităţi de căutare a bărbatului. Acesta este dat în urmărire naţională. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Doiniţa Mihalache.

Surse din rândul Poliției spun că reprezentanții spitalului au anunțat târziu evadarea criminalului. Acest lucru a însemnat că și căutările au început cu întârziere.

Marian Trandaf, criminalul periculos care a evadat, are 53 de ani și este din București. El a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie și Măsuri de Siguranță Ojasca, în 2008. Atunci el și-a ucis mama cu o cruzime ieșită din comun. I-a dat cu ciocanul în cap, apoi i-a tăiatul gâtul în timp ce dormea.

În urma crimei, bărbatul a făcut declarații care i-a șocat chiar și pe anchetatori. El a spus: „A fost frumos să-mi omor mama!”. În fața anchetatorilor el a recunoscut fapta și a descris pas cu pas planul său criminal.

„Vreau să fiu asasin în serie. M-am pregătit cu o sptămână înainte. Atunci am auzit voci care mi-au spus s-o omor pe mama, să o scap de grijile bătrâneții. Mama trebuia sacrificată. Vocile mi-au spus să omor pe cineva apropiat și așa am făcut. I-am crăpat capul, i-am tăiat gâtul și am pus uneltele pline de sânge pe un prosop.

Citește și: Crimă în Militari: O tânără, înjunghiată mortal de tatăl vitreg

Citește și: Crimă la Timișoara: Afacerist ucis cu mai multe lovituri de cuțit. Concubina sa este principalul suspect

Și acum ce trebuie să facem? Ne odihnim, luăm avionul și mergem în America. Așteptăm ca vocile să ne spună pe cine să mai omorâm, că doar acum sunt asasin în serie.”, este declarația șocantă a criminalului, potrivit reporterbuzoian.ro.