Connect with us
Criminalul evadat din Spitalul de Psihiatrie din Buzău, găsit mort într-o pădure

Știri

Criminalul evadat din Spitalul de Psihiatrie din Buzău, găsit mort într-o pădure

Criminalul, care a evadat din Spitalul de Psihiatrie din Buzău, găsit mort într-o pădure. Bărbatul era internat la Spitalul de Psihiatrie Ojasca după ce și-a omorât mama. De două zile acesta era dat în urmărire națională.

Criminalul evadat a fost găsit mort de forțele de ordine într-o pădure din localitatea Mierea. Zona se află la doar câțiva kilometri de de Spitalul de Psihiatrie.

Nu se știe încă din ce cauză a murit, însă cel mai probabil bărbatul a decedat din cauza frigului.

Și-a ucis mama în 2008: „A fost frumos să-mi omor mama!”

Marian Trandaf, criminalul periculos care a evadat, avea 53 de ani și era din București. El a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie și Măsuri de Siguranță Ojasca, în 2008. Atunci el și-a ucis mama cu o cruzime ieșită din comun. I-a dat cu ciocanul în cap, apoi i-a tăiatul gâtul în timp ce dormea.

În urma crimei, bărbatul a făcut declarații care i-a șocat chiar și pe anchetatori. El a spus: „A fost frumos să-mi omor mama!”. În fața anchetatorilor el a recunoscut fapta și a descris pas cu pas planul său criminal.

„Vreau să fiu asasin în serie. M-am pregătit cu o sptămână înainte. Atunci am auzit voci care mi-au spus s-o omor pe mama, să o scap de grijile bătrâneții. Mama trebuia sacrificată. Vocile mi-au spus să omor pe cineva apropiat și așa am făcut. I-am crăpat capul, i-am tăiat gâtul și am pus uneltele pline de sânge pe un prosop.

Citește și: Crimă în Militari: O tânără, înjunghiată mortal de tatăl vitreg

Citește și: Crimă la Timișoara: Tânăra de 18 ani care și-a ucis iubitul a fost arestată

Și acum ce trebuie să facem? Ne odihnim, luăm avionul și mergem în America. Așteptăm ca vocile să ne spună pe cine să mai omorâm, că doar acum sunt asasin în serie.”, este declarația șocantă a criminalului, potrivit reporterbuzoian.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top