Connect with us
Culiță Sterp a uitat de tot de Carmen de la Sălciuia, iată cine este acum femeie din viața lui

Știri

Culiță Sterp a uitat de tot de Carmen de la Sălciuia, iată cine este acum femeie din viața lui

Telenovela dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp pare să se încheie. S-au căsătorit acum câtiva ani, totul părea frumos între ei până anul trecut când a început un scandal de proporții. Cei doi s-au acuzat de infidelitate, și-au adus injurii și au ținut luni de zile prima pagină a ziarelor.

O parte din fani i-au acuzat că fac acest spectacol pentru promovare. În 2019 au apărut zvonuri că cei doi s-ar fi împăcat, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu au negat acest lucru, dar nici n-au lăsat un mesaj clar care să confirme.

O vreme s-au afișat din nou împreună, iar „împăcarea” a consincis și cu lansarea unei piese împreună. După acest eveniment, cei doi au părut că se dau uitării.

CANCAN scrie că Culiță Sterp și-ar fi găsit deja o altă iubită, frumoasă cu care are de gând să formeze deja o relație.

Femeia din viața lui Culiță Sterp este cunoscută de prietenii săi și deja participă cu ea pe la evenimentele publice.

”Cei care ne-ați iubit atât pe mine, cât și pe Culiță, o puteți face în continuare, indiferent de situația dintre noi. Nu putem apăsa un buton și să facem lucrurile să fie perfecte! Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid”, a menționat Carmen de la Sălciua care, apoi, a precizat, sugestiv și ce o înspăimântă pe ea, cu adevărat în cuplu…”instabilitatea, imaturitatea, infidelitatea”.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top