Connect with us
Cum cuceresti o femeie intr-un bar

Știri

Cum cuceresti o femeie intr-un bar

Indiferent daca esti in club sau intr-o cafenea, daca iti doresti sa cuceresti o femeie, trebuie in primul rand sa fii un gentleman. Iata cateva sfaturi si „miscari” elegante care te pot ajuta sa cuceresti o doamna.

Iesirile in baruri, in cafenele sau in club, reprezinta un bun prilej ca instinctul de vanator al barbatului sa iasa la iveala. Acest tip de mascul se poate distinge dintr-o multime, insa doar daca este curtenitor, misterios si manierat. Iata 5 ponturi si „miscari” elegante pe care le poti face pentru a seduce o femeie, intr-un bar.


Flirtul, prin definitie, reprezinta o conversatie usoara, cu aluzii de dragoste, intre un barbat si o femeie. Dar, foarte important, daca nu este dozat cum trebuie, flirtul iti poate distruge, fara sa clipesti, eticheta de gentleman. Asadar, atentie mare la detalii si cum abordati o femeie, caci prima impresie este cea mai importanta.

Nu incerca sa iesi in evidenta

Un barbat misterios, care nu tinteste ostentativ in stanga si-n dreapta, va atrage de fiecare data atentia unei doamne. Relaxeaza-te si ai grija ca atitudinea ta sa fie una potrivita evenimentului la care participi.

Stabileste contactul vizual

Prima faza a flirtului este, fara indoiala, contactul vizual. Pentru a evita o respingere categorica, incearca sa stabilesti contactul vizual cu cea care-ti place si vei observa daca este si ea interesata. Daca nu te doreste, vei simti din privirea ei si, evident, nu este cazul sa insisti.

Abordarea

O abordare cu stil iti creste considerabil sansele ca discutia sa continue. Renunta la texte precum „mama ta este o hoata, caci a furat doua stele si ti le-a pus tie in ochi”. Nu tin. Femeile adora ca barbatul sa aiba simtul umorului, asadar incearca sa gasesti o abordare haioasa.

Cum cuceresti o femeie intr-un bar

Cum cuceresti o femeie intr-un bar

Discutia

Nu te lauda si incearca sa duci discutia in jurul ei. Intreab-o cum a fost ziua ei, cum se simte si cu ce se ocupa. Nu incerca sa-ti faci lobby de unul singur, cu laude si detalii despre jobul si contul tau bancar. Sunt amanunte pe care trebuie sa le tii pentru tine.

Acorda atentie grupului

Chiar daca ea este singurul punct de interes pentru tine, nu evita discutia cu celelalte persoane din grupul ei. Incearca sa destinzi atmosfera cu cateva glume, insa poti arata, intr-un mod subtil, ca ea este persoana care te intereseaza. De asemenea, fii un domn si nu bate apropouri deocheate. Orice femeie isi doreste alaturi un gentleman iar tu nu trebuie sa intinzi coarda. In final , NU te grabi cu cerutul numarului de telefon. O sa simti daca ea isi doreste sa te mai vada si iti va trimite semnale astfel incat tu sa poti face pasul urmator.

CITESTE SI: Cum cumperi lenjerie intima pentru o femeie
CITESTE SI: Cum impresionezi o femeie la prima intalnire

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Eva

    2022-04-04T14:21:19+03:00 at 14:21

    Hehe, foarte complicat sa cuceresti o femeie intr-un bar, nici nu vreau sa ma gandesc cum se descurcau barbatii inainte. In zilele noastre, cu aplicatii cum ar fi Tinder rezolvi orice. Nu mai ai nevoie de curaj sa te bagi in seama. Sa „agati” este usor acum, dar prima intalnire este adevarata provocare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top