Connect with us
Cunoscutul medic stomatolog al Andreei Esca, răpus de coronavirus la doar 49 de ani

Știri

Cunoscutul medic stomatolog al Andreei Esca, răpus de coronavirus la doar 49 de ani

Situația este din ce în ce mai dificilă în România, mai ales după ce au avut loc etapele de relaxare, în urma cărora oamenii au avut parte de mai multă libertate, s-au reîntors la majoritatea activităților de dinainte de pandemie și chiar mai multe domenii s-au repus în funcțiune după o pauză lungă. Această relaxare de care au profitat din plin românii a dus la creșterea semnificativă a cazurilor de coronavirus, al căror număr a atins recorduri semnificative. Zilnic apar decese provocate de nemilosul virus, precum și cel al unui cunoscut medic stomatolog, la care Andreea Esca apela pentru fiecare problemă. Acesta avea doar 49 de ani și prezenta comorbidități.

Cunoscutul medic stomatolog al Andreei Esca, răpus de coronavirus la doar 49 de ani

Medicul Chemal Taner a murit seara trecută, 23 iulie, după ce a pierdut lupta cu Covid-19. Doctorul fondase o clinică de implantologie, Implantodent din Constanţa, dar și o televiziune de specialitate şi panouri publicitare în ţară. Printre pacienţii clinicii sale s-au numărat și Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram. Ambii au fost bolnavi de COVID-19, recent, iar soțul acesteia încă se recuperează.

Medicul era internat de câteva zile la Spitalul Colentina din București și avea probleme de sănătate și înainte să contracteze coronavirusul, ceea ce a făcut ca starea sa să se agraveze din ce în ce mai tare și a fost fatal pentru el . El suferea de obezitate şi de afecţiuni cardiace, având stenturi montate la inimă de mai mult timp şi trecând printr-o operaţie de micşorare de stomac în urmă cu câţiva ani. Dr. Taner era directorul Asociaţiei Române de Implantologie Orală.

Secretarul Muftiatului Cultului Musulman din Român, Refi Ergun, a postat vestea tragică pe o rețea de socializare. Acesta a transmis condoleanțe și gânduri bune familiei, dar și regrete față de nefericitul eveniment. Și o colegă de breaslă, Alexandra Cojocaru-Bărbulescu, a scris, de asemenea, un mesaj emoționant pe Facebook, prin care le transmitea celor care nu cred în virus, că nu contează cine sunt și virusul alege victimele la întâmplare.

„Virus nenorocit, ai luat până acum viata a mulţi medici şi asistenţi cunoscuţi mie… azi ai mai facut o victimă… De ce??? Până când??? Vouă, celor care nu credeţi că există Covid, vă zic că există şi e al dracu’ de agresiv. Ucide. Şi pe sărac. Şi pe bogat. Şi pe urât. Şi pe frumos. Şi pe deştept. Şi pe prost. Nu face diferenţa. Ucide….”, a scris Alexandra.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top