Connect with us
Cutremur mare în Bucuresti 28 decembrie

Știri

Cutremur Romania, resimtit în București, Brasov și Chisinău 28 decembrie 5,4 grade pe Richter

CUTREMUR în România, resimțit și în București, Chișinău. În urmă cu puțin timp s-a declanșat un cutremur mare spre mediu în București

CUTREMUR ROMANIA 28 DECEMBRIE- București, Vrancea, Chișinău

UPDATE – INFP a revizuit din nou cutremurul din România, care s-a resimțit și în București, Brașov, Vrancea și chiar la Chișinău, spune DIGI24.

UPDATE – Magnitudinea cutremurul a fost schimbată la 5.4 grade pe Richter, conform INFP citat de DIGI24.

Cutremur in Romania, 5,2 grade pe scara Richter, revizuit la 5.4

Un cutremur cu magnitudinea 5,2 grade pe scara Richter s-a produs miercuri, în jurul orei 01.20, în zona Vrancea, la adâncimea de 100 de kilometri, au declarat pentru News.ro reprezentanţii Institutului Naţional pentru Fizica Pământului.

UPDATE 02:17 Intensitatea seismului a fost actualizată la 5,4 grade pe scara Richter, conform Digi24.

UPDATE 02:14  Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă va fi trimis să verifice situaţia după cutremur în Centrul istoric al Capitalei, au anunţat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Aceștia au precizat că nu sunt apeluri la 112 legate de eventuale urmări ale seismului. „Se va trimite în acest moment un echipaj pentru verificarea situaţiei în zona Centrului istoric. Nu sunt apeluri pe 112”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, la ora 1.44.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov a anunţat şi la ora 1.30 că nu s-au înregistrat apeluri la serviciile de urgenţă în legătură cu seismul produs în zona Vrancea la ora 1.20 şi resimţit în Capitală.

UPDATE 02:00 Cutremurul produs miercuri a fost clasificat inițial cu magnitudinea de 5,6 pe scara Richter, a fost revizuită intensitatea ulterior la 5,2 grade. Seismul a fost resimțit foarte tare în București precum și în Buzău, Craiova, Bacău, chiar și la Iași. Intensitatea cutremurului a fost resimțită și în Bulgaria și Republica Moldova, unde nu au fost raportate pagube.

Potrivit datelor înregistrate prin localizarea automată, cutremurul a avut magnitudinea 5,2 în zona epicentrală Vrancea.

Seismul a fost resimţit în Bucureşti şi în mai multe oraşe.

Un cutremur cu magnitudine 5,3 a avut loc în 24 septembrie, la ora 2.11, resimţindu-se şi în Bucureşti. Seismul s-a produs în zona Vrancea, la o adâncime de 112,3 kilometri.

Cele mai mai puternice cutremure produse în România după Revoluţie sunt cele înregistrate pe 30 şi respectiv 31 mai 1990, cu magnitudini de 6,9 şi respectiv 6,4.

Magnitutine cutremur Romania EMSC

Un cutremur cu magnitudinea 5,2 grade pe scara Richter s-a produs miercuri, în jurul la ora 01.20, în zona Vrancea, la adâncimea de 100 de kilometri, au declarat pentru News.ro reprezentanţii Institutului Naţional pentru Fizica Pământului. (Vom reveni)

Știri pe același subiect

Cutremure în România în 2016, cu magnitudinea de peste 4 pe Richter

ISU Bucureşti-Ilfov: Un echipaj este trimis să verifice situaţia în zona Centrului istoric al Capitalei după cutremur

Cutremur mare în București 28 decembrie 5,4 grade pe Richter

CUTREMUR DE 5,3 ÎN ROMÂNIA. Iaşi: Două persoane s-au accidentat, iar alte 12 au făcut atacuri de panică în urma seismul de 5,3 pe Richter

După 1977, în România au fost 12 cutremure cu magnitudine peste 5; în ultimii doi ani, 24 de seisme peste 4

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top