Connect with us
Cutremure România în 2016, cu magnitudinea de peste 4 pe Richter

Știri

Cutremure România 2016, cu magnitudinea de peste 4 pe Richter

Cutremure în România în anul 2016. Seismele care au avut magnitudinea peste 4 pe scara Richter au fost însemnate în România, în anul 2016.

Cutremure România 2016 – Iată lsita celor mai mari seisme


Ultimul cutremur mare a avut magnitudinea de 5,4 pe scara Richter și s-a produs miercuri, 28 decembrie, în jurul orei 1:20.

Cutremur 28 decembrie, cu magnitudinea de 5,4

Cutremurul s-a produs în zona Vrancea, la adâncimea de 100 de kilometri. Seimsul a fost simțit și în București. De asemenea a fost resimțit foarte tare în București precum și în Buzău, Craiova, Bacău, chiar și la Iași. Intensitatea cutremurului a fost resimțită și în Bulgaria și Republica Moldova, unde nu au fost raportate pagube.

Cutremur mare în București 28 decembrie 5,4 grade pe Richter

Cutremur 19 noiembrie, cu magnitudinea de 4,4

Un alt cutremur s-a produs pe 19 noiembrie. Seimsul a avut magnitudinea de 4,4 pe scara Richter și s-a produs în Vrancea. Cutremurul a avut loc la ora 13:30, la o adâncime de 143 de kilometri.

Cutremur 31 octombrie, cu magnitudinea de 4,1

Un cutremur care s-a resimțit în zona seismică Vrancea s-a produs pe data de 31 octombrie. Seismul a avut magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 100 de kilometri.

Trei cutremure în luna septembrie

În luna septembrie, România a fost lovită de trei cutremure. Primul s-a produs în data de 1 septembrie. Seimsul, care a înregistrat o magnitudine de 4,3 pe scara Richter s-a produs în județul Covasna, la o adâncime de 143 de kilometri.

Un alt cutremur a avut loc pe 8 septembrie. Acesta a avut magnitudinea de 4,1 pe scara Richter și s-a produs în județul Vrancea.

Și un al treilea cutremur a avut loc pe 24 septembrie. Acesta a avut magnitudinea de 5,6 pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la ora 2:11 în zona Vrancea.

Cutremur 4 august, cu magnitudinea de 4,4

În data de 4 august a fost înregistrat un nou cutremur. Seismul, cu magnitudinea de 4,4 pe scara Richter, s-a produs în zona seismică Vrancea, județul Buzău.

Două cutremure în luna martie, cu magnitudinea de peste 4 pe Richter

Pe 18 martie, România a fost din nou zguduită. Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 pe scara Richter s-a produs în zona seismică Vrancea. Acesta nu a fost resimțit în București.

Iar pe 1 martie un nou cutremur s-a înregistrat în zona seismică Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 4 grade pe scara Richter.

Cutremur 7 ianuarie, cu magnitudinea de 4,1

Chiar la începutul anului 2016 s-a înregistrat un cutremur. Seismul a avut magnitudinea de 4,1 pe scara Richter. Cutremurul s-a înregistrat în zona seismică Vrancea.

Știri pe același subiect

Cutremure în România în 2016, cu magnitudinea de peste 4 pe Richter

ISU Bucureşti-Ilfov: Un echipaj este trimis să verifice situaţia în zona Centrului istoric al Capitalei după cutremur

Cutremur mare în București 28 decembrie 5,4 grade pe Richter

CUTREMUR DE 5,3 ÎN ROMÂNIA. Iaşi: Două persoane s-au accidentat, iar alte 12 au făcut atacuri de panică în urma seismul de 5,3 pe Richter

După 1977, în România au fost 12 cutremure cu magnitudine peste 5; în ultimii doi ani, 24 de seisme peste 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top