Connect with us
Premierul Dacian Cioloș a declarat că Guvernul va ataca la Curtea Constituțională orice lege populistă, indiferent de partidul care o susține.

Știri

Dacian Cioloș: Guvernul va ataca la CCR legile populiste

Premierul Dacian Cioloș a declarat la Alba Iulia că nu va susține măsurile populiste și că Guvernul tehnocrat va ataca orice lege populistă la Curtea Constituțională, indiferent de partidul care o susține.

„Orice lege, indiferent de cine o votează, dacă e populistă şi dacă nu are surse de finanţare, noi vom lua măsuri şi, acolo unde avem argumente, le vom ataca la Curtea Constituţională (…) Orice program de guvernare. V-am spus. Orice program de guvernare. Eu, unul, nu voi susţine măsuri populiste. Deci, indiferent de la cine vine, pentru că (…)”, a răspuns premierul, însă nu şi-a terminat idea abordând un alt subiect, informează news.ro.

Citește și: Premierul Dacian Cioloș a dezvăluit de unde vine prenumele Julien

Prim-ministrul Dacian Cioloş s-a aflat, vineri, la Petroşani şi Alba Iulia, unde s-a întâlnit cu autorităţile locale din Valea Jiului şi din zona Roşia Montană – Munţii Apuseni, pentru a le prezenta mecanismul de sprijin elaborat de Guvern pentru dezvoltarea integrată a zonelor-pilot de intervenţie, care vizează şi aceste două foste zone miniere mono-industriale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top