Connect with us
Decizia mamei lui Răzvan Ciobanu îi supără pe prietenii și fanii acestuia

Știri

Decizia mamei lui Răzvan Ciobanu îi supără pe prietenii și fanii acestuia

Familia lui Răzvan Ciobanu, mai precis Elena Ciobanu, mama creaorului de modă, a decis ca acesta să fie depus la capela cimitirului progresu, însă pentru a evita apariția fotografiilor cu Răzvan în sicriu, familia a decis ca acesta să fie acoperit.

Citește și: EXCLUSIV. Două substante puternice găsite asupra lui Răzvan Ciobanu

Prietenii nu îl vor vedea pe Răzvan Ciobanu la înmormântare! Familia ține sicriul închis

Sicriul în care se afla trupul neînsuflețit să rămână închis, lucru la care nu se așteptau mulți veniți la capelă, conform informațiilor din rpesă.

Chiar dacă cei care i-au fost dragi sufletului creatorului de modă nu l-au putut vedea, Laura Vicol, prietenă cu acesta, a afirmat că a fost îmbrăcat frumos, cu hainele salepreferate

Preot: Razvan Ciobanu nu va avea parte de slujbă de înmormântare

Preot: Razvan Ciobanu nu va avea parte de slujbă de înmormântare

.„Eu l-am văzut, am apucat să îl pup. Este frumos, l-am îmbrăcat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era foarte mândru că slăbise atât de mult și este foarte frumos”, a declarat Laura Vicol presei.

Răzvan Ciobanu, pozitiv la substanțe interzise

Primele teste după autopsie au arătat că celebrul designer consumase substanțe interzise. Alte analize amănunțite se vor înfăptui, pentru că primele pot oferi erori. Rezultatele finale vor veni peste maximum două săptămâni, potrivit specialiștilor.

Autopsia a indicat faptul că artistul a murit în urma unei hemoragii interne cauzate de impactul puternic. Trupul neînsuflețit al creatorului de modă se află depus la capela Cimitirului Progresul, urmând ca acesta să fie condus pe ultimul drum în cursul zilei de joi.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top