Connect with us
Diana Șoșoacă, scandal de zile mari la Institutul „Marius Nasta”. Fosta senatoare AUR sfidează regulile anti-covid-19

Știri

Diana Șoșoacă, scandal de zile mari la Institutul „Marius Nasta”. Fosta senatoare AUR sfidează regulile anti-covid-19

Duminică seara, o mulțime de mașini de pompieri, ambulanțe, SMURD s-au mobilizat la Institutul Marius NSTA, atunci când personalul medical a sesizat că a văzut o flamă urmată de fum la unitatea mobilă ATI din curtea spitalului. Deși s-a demonstrat că a fost o alarmă falsă și lucrurile erau complet în regulă, Diana Șoșoacă a profitat de situație pentru a mai porni un scandal. Fosta senatoare AUR a imortalizat momentele și a făcut ce știe mai bine: să se certe.

Diana Șoșoacă, de la mineri, la Institutul „Marius Nasta”

Noaptea trecută, o situație dificilă a avut loc la Institutul „Marius Nasta”. Personalul medical a chemat echipele de salvare, după ce ar fi văzut o flamă urmată de fum la unitatea mobilă ATI.  Din primele informații oferitede pompieri,se pare că fost vorba doar despre „fum sau abur” la unitatea de climatizare a TIR-ului medical. Ancheta continuă și vor fi stabilite exact circumstanțele acestui incident.

Deși nu a fost vorba de un incendiu, ci de o degajarede abur sau fum, care nu s-a soldat cu pagube sau victime, Diana Șoșoacă, fosta senatoare AUR, a venit la Institutul „Marius Nasta” pentru a provoca un alt scandal, pe motiv că vrea să ceară explicații.

Diana Șoșoacă, întoarsă recent din Valea Jiului, unde a încercat să se asocieze cu protestul minerilor, fosta senatoare AUR a decis că trebuie să se implice și în cazul de la spital. Ca la fiecare apariție publică, senatoarea a sfidat regulile anti-covid-19, pentru că nu a purtat mască de protecție și nu a ezitat să ia contact cu oamenii, să stea mult prea aproape de aceștia.

Diana Șoșoacă a fost extrem de agresivă verbal, așa cum ne-a obișnuit, cerând în mod repetat demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, precum și explicații pentru toate incidentele care au avut loc în ultima vreme în spitale.

Aceasta a făcut acuzații grave în mod indirect și a avut o atitudine sfidătoare și agresivă, ca la toate aparițiile sale publice care se lasă cu scandal.

„Nu aveți bunul simț să vă dați demisia! 22 de morți la spitalul Matei Balș și până acum nu v-ați dat demisia. Poporul vă cere demisia! Cum vă simțiți când vedeți că oamenii mor sub conducerea dvs? Este adevărat că aceste incendii sunt folosite pentru a privativa sistemul sanitar din România? Dumneavoastră aveți deja planuri pentru a vinde spitalele din România și a le privatiza?”, sunt doar câteva replici ale celebrei senatoare.

Diana Șoșoacă, altercații și cu bodyguarzii

Diana Șoșoacă a fost împiedicată de cei de la pază să intre în curtea spitalului, unde încă se aflau echipajele de salvare. În acel moment, senatoarea a început să jignească și să acuze că a fost agresată, că cei de la pază au ajuns să ucidă oamenii și că ar trebui să aibă acces în spital, pentru că funcția ei îi permite acest lucru și, altfel, ceilalți vor avea de suferit dacă nu fac cum spune ea.

„Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine! N-ai voie, ia mâna de pe mine! Ăsta e abuz în serviciu! Ia mâna de pe mine, că n-ai voie să pui mâna pe mine! Dă-te la o parte, că ai cuvântul meu că vei păți ce va păți un om care se opune unui demnitar!Ce-ați ajuns voi, în România, bodyguarzii, să omorâți oamenii pe străzi? Sunteți vai de capul vostru!”, a amenințat Șoșoacă.

Șoșoacă a fost abordată cu calm de către managerul Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Mahler, care i-a explicat situația și a invitat-o în spital, să se convingă singură că nu s-a întâmplat nimic.

Ziariștii aflați la fața locului au vrut explicații pentru faptul că Diana Șoșoacă nu purta mască de protecție, pe care le-au și primit. Senatoarea a spus că e scutită medical, că legea îi permite să nu poarte mască, dar și că nu este prima dată când intră în secții Covid și nu s-a îmbolnăvit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top