Connect with us
Disney Magical Music from the Movies, in premiera la Bucuresti

Știri

Disney Magical Music from the Movies, in premiera la Bucuresti

Filmele Disney au fascinat toate categoriile de public, fiind probabil singura forma de entertainment care starneste o atractie irezistibila pe in toata lumea. Romania nu putea lipsi de pe harta organizatorilor acestui show de gala, asa ca spectacolul Disney Magical Music from the Movies, din seria Disney in Concert, va ajunge in noiembrie, in premiera, la Bucuresti. Astfel, dupa sute de reprezentatii de succes pe scenele lumii, spectacolul Disney Magical Music from the Movies va sincroniza proiectiile din cele mai iubite filme Disney cu ajutorul unei impresionante productii live.

Cantecele fredonate de toate generatiile vor prinde viata intr-o atmosfera magica. Melodiile vor fi interpretate de artisti si muzicieni precum Delia, Florin Ristei si Camerata Regala.
Conceptul show-ului Disney Magical Music from the Movies se adreseaza si copiilor, si adultilor, deoarece fiecare adult a fost candva un copil cucerit pentru totdeauna de farmecul Disney. Spectacolele Disney Magical Music from the Movies se vor desfasura potrivit calendarului:

Sambata, 12 noiembrie – Bucuresti, Sala Palatului

Joi, 17 noiembrie – Cluj Napoca, Sala Polivalenta

Duminica, 20 noiembrie – Brasov, Sala Sporturilor D.P.Colibasi

Citeste si: FOTO. Cum ar arata personajele Disney daca ar avea sex opus

FOTO! In 1955 primul Disneyland din lume si-a deschis portile! „Bine ai venit! Disneyland este tara ta”, spunea Walter Disney

Luni, 21 noiembrie – Oradea, Arena Antonie Alexe

Marti, 22 noiembrie – Timisoara, Sala Sporturilor “Constantin Jude”

Mircuri, 23 noiembrie – Craiova, Sala Polivalenta

Legenda Disney a pornit de la Walter Elias Disney, fost regizor, producator, animator, scenarist si antreprenor american care a intrat in istoria Hollywoodului dupa ce a castigat 22 de premii Oscar. Alaturi de fratele lui, Roy O. Disney, Walter a fost cofondator al studioului Walt Disney Productions, iar in prezent compania are venituri anuale de peste 30 de miliarde de dolari.

Walt Disney este cunoscut pentru rolul lui de inovator al animatiei si al parcurilor tematice. Datorita celor 61 de nominalizari la premiile Oscar, el detinand recordul pentru cele mai multe nominalizari la cel mai ravnit premiu al cinematografiei americane. Disney a creat unele dintre cele mai cunoscute personaje care au cucerit generatii intregi de copii si parinti, inclusiv pe celebrul Mickey Mouse.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top