Connect with us
DNA cere 14 ani de inchisoare pentru afaceristul Puiu Popoviciu

Știri

DNA cere 14 ani de inchisoare pentru afaceristul Puiu Popoviciu

DNA cere 14 ani de inchisoare pentru omul de afaceri Gabriel Popoviciu, cunoscut si ca Puiu Popoviciu. Dosarul pentru care procurorii cer anii de puscarie este cel in care sunt vizati pentru un teren subevaluat fostii sefi de la DGIPI si DGA, Cornel Serban si Petru Pitcovici.

In acelasi dosar, procurorii DNA au mai cerut puscarie si pentru rectorul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, Niculae Alecu si pentru Andrei Mihai Bejinariu, cate 12 ani fiecare.

Puiu Popoviciu a fost trimis in judecata in luna decembrie 2012, alaturi de Serban si Pitcovici. Acesta este acuzat de fapte de coruptie in legatura cu tranzactionarea unui teren de 224 de hectare care apartinea Universitatii de Stiinte Agronomice din Bucuresti.

Zina Dumitrescu, SALVATA de George Becali. Cum arata viata ei la azil

Miron Mitrea a fost eliberat pentru comportament exemplar. Ce a facut in puscarie

In judecata a fost trimis si fostul prefect al capitalei, Mihai Ion Florin Luican. Terenul a fost obtinut „in baza unui contract incheiat cu incalcarea prevederilor legale”, sustin procurorii DNA.

Anchetatorii mai sustin ca Popoviciu a incheiat o intelegere cu rectorul Alecu in urma careia a incheiat un contract de asociere si participatiune in conditii nelegale introducand in aceasta afacere firma SC Log Trans SA, devenita ulterior Baneasa Investments SA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top