Connect with us
Două persoane, ucise de albine în localitatea Cernățești din Buzău

Știri

Două persoane, ucise de albine în localitatea Cernățești din Buzău

Două persoane au decedat iar o alta a fost dusă la spital, după ce au fost înţepate de albine, incidentul având loc, sâmbătă, în comuna buzoiană Cernăteşti.

Prefectul de Buzău, Carmen-Adriana Ichim, a declarat, pentru AGERPRES, că un pavilion cu stupi a plecat, vineri noapte, de la Berca spre Cernăteşti, unde este o zonă de salcâmi iar, la un moment dat, mai mulţi stupi au căzut pe un drum sătesc.

Trei persoane aflate în maşina care transporta stupii au coborât pentru a-i ridica, moment în care albinele, care erau într-o stare de agitaţie, le-au înţepat, două dintre ele, respectiv şoferul şi un apicultor, pierzându-şi viaţa, a precizat sursa citată.

O a treia persoană, care de asemenea a fost înţepată, a fost preluată de ambulanţă şi dusă la spital, a declarat prefectul de Buzău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău, Georgiana Nazîru, jandarmii s-au deplasat la faţa locului pentru a izola zona şi pentru a proteja populaţia.

Prefectul Carmen-Adriana Ichim a precizat că la Cernăteşti au intervenit şi apicultori, stupii au fost reamplasaţi în maşina care îi transporta, iar albinele s-au liniştit.

Te-ar putea interesa și:  Un militar, găsit mort la o unitate din municipiul Focșani

Un subofiţer în vârstă de 22 de ani, de la o unitate militară din municipiul Focşani, a fost găsit mort în timp ce se afla în serviciul de pază.

Militarul avea gradul de caporal la Unitatea Militară 1470 din Focşani, iar sâmbătă la amiază s-a împuşcat, fiind găsit decedat de colegi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza”, maiorul Ion Dantiş, ancheta a fost preluată de procurorii militari. De asemenea, la nivelul unităţii a fost constituită o comisie de cercetare a evenimentului.

Citește și: Crima din Baia Mare: Ucigașul fetiței de 5 ani, încă neidentificat. Ce recompensă a oferit primarul Cherecheș

Citește și: Crimă în Vama Veche! Un bărbat a fost găsit mort pe plajă. Cine este victima

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top