Connect with us
Dumitru Dragomir a lansat o ipoteza socanta in cazul mortii lui Patrick Ekeng. Fostul sef al LPF sustine ca acesta ar fi luat o substanta dopanta.

Știri

Dumitru Dragomir, ipoteza socanta in cazul mortii lui Ekeng: „A baut…”

Mitica Dragomir spune ca a auzit zvonuri conform carora Patrick Ekeng ar fi luat un medicament stimulator, mai exact efedrina.

„Din ce am auzit, «pe afara» se spune ca a baut cafea cu efedrina. Trebuie intrebati medicii”, a spus Dumitru Dragomir la televiziunea sport.ro.

Efedrina este un medicament care are efecte similare cu adrenalina si stimuleaza metabolismul. Este o substanta intalnita in domeniul culturismului, iar multa vreme nu a a fost nevoie de prescriptie medicala pentru a o procura, fiinnd la baza oricarui supliment de slabit. Efedrina se afla acum pe lista substantelor dopante.

Citeste si: Incredibil! Ce a facut Gnohere la o zi dupa moartea colegului sau, Patrick Ekeng

Vezi si: VIDEO CUTREMURATOR. Momentul mortii lui Ekeng

Potrivit primelor concluzii ale legistilor care au efectuat autopsia sportivului, Ekeng suferea de hipertrofie cardiaca.„Am constatat inima mai mare si pentru un sportiv. (…) Aceasta hipertrofie predispune la tulburari de ritm si stop cardiac. A avut o problema cardiaca – aceasta a fost cauza decesului”, a declarat legistul Abdo Salem, citat de Agerpres.

Medicul camerunez a asistat la autopsia mijlocasului dinamovist la cererea rudelor acestuia. Legistul a mai precizat ca acum sunt asteptate rezultatele complete ale analizelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top