Connect with us

Știri

Educatoare înregistrată la o creșă din Alba Iulia: „Urâtul naibii”, „Prostule”

O educatoare de la o creșă din Alba Iulia a fost înregistrată de părinți în timp ce le vorbea extrem de urât copiilor. Ancheta este în desfășurare la această cresă, după ce părinții au făcut reclamație la poliție.

Educatoare de la o creșă din Alba Iulia înregistrată vorbind extrem de urât copiilor

Părinții susțin că educatoarea și o îngrijitoare se comportă extrem de urât cu copiii lor și le adresează cuvinte greu de auzit.

Citește și: Victor Ponta – nu mai sunt bani de salarii. Avertisment tranșant pentru guvern

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că ar putea fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Plângerile au fost conexate şi s-a deschis un dosar penal. Verificările se efectuează, deocamdată, cu privire la faptă”, a afirmat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Citește și: Fetița Care A Uimit Toți Profesorii Cu Răspunsul Ei. Cât Fac 9 X 9? Vezi Ce A Scris În Lucrarea De Control

ancheta la o cresa din Alba Iulia

Una dintre mamele copiilor înscriși la această creșă a plasat în ghiozdanul copilului său un microfon. Femeia a început să își facă probleme după ce copilul ei a prezentat schimbări îngrijorătoare de comportament. Aceasta a rămas șocată când a auzit cum se adresau educatoarea și îngrijitoarea copiilor: „Nu te mai suport deloc, nesimţitule”, „Eşti o puturoasă”, „De te ridici de pe saltea, te mănânc”, „Când te-ai ridicat, cum te-am rezolvat”, „Urâtul naibii”, „Prostule”, „Măgarul naibii”, „Zăpăcitule”, „Lasă piciorul jos, că o capeţi”.

Citește și: Acest român a câștigat un proces cu 112. Iată ce spune hotărârea judecătorilor

Se pare că părinții au reclamat chiar și acte de violență asupra copilașilor, deoarece aceștia puteau fi auziți pe înregistrare plângând. Educatoarea îi pedepsea ținându-i în baie mai mult timp.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top