Connect with us
Imaginea unui caine care nu se dezlipeste de sicriul stapanului a facut inconjurul lumii

Știri

Emotionant! Un caine sta lipit de sicriul stapanului mort in cutremurul din Italia VIDEO

Cutremurul din Italia, care a transformat un intreg oras in ruine, si in care 291 de oameni au murit, scoate la iveala imagini si povesti extrem de emotionante. Pe langa oamenii, care isi plang rudele decedate in urma seismului, sunt si animale care au ramas fara stapan.

Citeste si: Un baietel roman a ramas orfan dupa cutremurul din Italia

Citeste si: O romanca isi cauta inca baietelul disparut in cutremurul din Italia!

Imaginea care arata devotamentul unui caine pentru stapanul sau a emotionat o lume intreaga. Un catel, din rasa Cocker spaniol, nu se dezlipeste de sicriul stapanului sau, unul dintre cei 291 de oameni care au murit in urma cutremurului.

Cainele, numit Flash, a refuzat sa paraseasca locul si sta trist langa sicriu. Stapanul sau, pe nume Andrea Cossu, in varsta de 45 de ani, se afla in vacanta in satul Pescara del Tronto cand a fost ucis de o cladire care s-a daramat.

Intreg satul a fost distrus, masinile au fost zdrobite de bucatile din ziduri, iar lucrurile personale ale locuitorilor sunt imprastiate peste tot.

Inmormantarea lui Andrea Cossu a avut loc vineri in Pomezia, oras aflat in sud de Roma, unde a trait .

cutremur 1

„Cei doi erau inseparabili.”, au declarat rudele pentru presa din Italia.

Andrea Cossu, originar din Sardinia, a fost unul dintre zecile de victime care se aflau in zona lovita de cutremur in vacanta.

Cainele Flash va fi acum ingrijit de catre sotia domnului Cossu, care a supravietuit cutremurului .

Zeci de supravietuitori datoreaza viata lor cainilor de politie, care au indicat locurile de sub daramaturi unde se afla supravietuitori.

Imaginea aminteste de o alta poveste, in care cainele a stat 14 ani la mormantul stapanului sau, din Edinburgh. Cainele, rasa Skye Terrier, nu a putut suporta despartirea de stapanul sau si a ramas la mormantul stapanului din 1858 pana in 1872.

In prezent, cainele este comemorat la Edinburgh cu o statuie in marime naturala.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top