Connect with us
Ești pândit numai de ghinioane? Urmează aceste metode de îmbunătățire a propriei karme!

Știri

Ești pândit numai de ghinioane? Urmează aceste metode de îmbunătățire a propriei karme!

„Dacă s-ar putea să-mi schimb viața, să reușesc să țin departe toate ghinioanele, să reușesc să atrag norocul… să mă renasc cu o altă karmă” – cu siguranță ai spus asta cel puțin o dată, la mare necaz! Dar chiar se poate să faci asta! Vezi cum!

Metode (legi) de îmbunătățire a propriei karme:

1. CREDE FĂRĂ TEAMĂ

Bolile se nasc in teamă. Eșecurile se nasc din teamă. Relațiile personale pot fi distruse din teamă. Oamenii se deprimă din cauza fricii de a fi ei înșiși. A crede în bine fără niciun fel de teamă, a crede că vei reuși fără să îți fie frică de un pas făcut greșit este metoda obligatorie pentru a-ți elibera sufletul de energia negativă, de vibrațiile joase care nu aduc nimic bun în viața ta.

Metode de îmbunătățire a propriei karme: 2. ÎNVAȚĂ SĂ IUBEȘTI MUNCA

Oamenii leneși sunt pândiți de boli și insuccese pe toate planurile. Cei care iubesc să participe în mod prezent la propria lor viață sunt urmăriți de oportunități pe care nu le pot refuza. Fă-ți planuri exacte și impune-ți niște standarde minime. Ia-o ca pe un joc: trebuie să îți dorești să treci la nivelul următor pentru propria ta desăvârșire, pentru prosperitatea ta.

Metode de îmbunătățire a propriei karme: 3. „BINECUVÂNTAȚI PE DUȘMANUL VOSTRU ȘI ÎI VEȚI LUA SĂGEȚILE – IAR ELE SE VOR TRANSFORMA ÎN BINECUVÂNTĂRI!”

karme - 18072015 - 3

Această lege, tradusă pentru toată lumea, vrea să spună așa: Bucură-te inclusiv de soarta potrivnică pentru că vei învăța astfel să apreciezi micile surprize ale vieții, pe care cu experiența ce o acumulezi le vei putea fructifica pe viitor. De asemenea, nu-ți trata dușmanii cu ostilitate și nu te consuma foarte tare: tu îți pierzi toată energia pe care o poți economisi pentru a construi ceva bun pentru tine.

Sursa foto: pichost.me, allgodwallpapers.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top