Connect with us
BOMBĂ! Estetician celebru, căutat pentru crimă. Și-a ucis o pacientă și a...

Externe

BOMBĂ! Estetician celebru, căutat pentru crimă. Și-a ucis o pacientă și a…

Caz șocant în Brazilia! Autoritățile  sunt în stare de alertă și îl caută pe medicul estetician care și-a omorât o pacientă. Nu a fost găsit nici la acestă oră!

Chirurgul estetician “Dr Bumbum” a disparut dupa ce a omorat o pacienta. Numele ei este Lilian Calixto. Conform BBC, femeia s-a dus la esteticianul poreclit ‘Dr Bumbum’ pentru a isi mari posteriorul. Medicul a fost de acord si i-a facut injectii pentru a ii mari fesele.

Din nefericire, pacienta Lilian Calixto a murit la scurt timp. Anchetatorii sustin ca ‘Dr Bumbum’, pe numele sau real Denis Furtado, lucra de acasa. Barbatul isi chema pacientele in casa sa din Rio de Janeiro. In timpul procedurii, Lilian i-a spus ca ceva e in neregula.

Cum s-a petrecut totul

Nu se simtea bine si au oprit injectiile. Speriat, Denis ‘Dr Bumbum’ Furtado a dus-o de urgenta la spital. Medicii au incercat sa o stabilizeze, dar starea pacientei s-a inrautatit repede. Dupa cateva ore de chin, femeia a murit.

Conform presei internationale, medicul i-ar fi injectat sticla acrilica in fese. Interventia a avut loc sambata seara, in resedinta doctorului. Prietena esteticianului a fost retinuta de politie sub suspiciunea ca a participat la efectuarea procedurii.

De frica, ‘Dr Bumbum’ a fugit din oras si si-a sters conturile de socializare. In prezent, medicul estetician este cautat de politie. Furtado (45 de ani) este un personaj cunoscut in Brazilia, cu aparitii la televiziune si un cont de Instagram urmarit de 600.000 de persoane.

Citește și: Nicoleta Luciu și noua operație estetică. Despre ce ar putea fi vorba?

Pacienta sa, Calixto (46 de ani), era o femeie casatorita, cu doi copii. Lucra in domeniul bancar si a calatorit din orasul sau Cuiaba (centrul Braziliei) pentru aceasta procedura de modelare a feselor.

Citește și: I s-a injectat ciment in fata, iar acum arata infiorator FOTO. Cum s-a intamplat asa ceva

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top