Externe

Doliu la Hollywood. A murit Conchata Ferrell din „Doi bărbați și jumătate”

Actrița Conchata Ferrell, cunoscută pentru rolul din sitcomul „Doi bărbați și jumătate”, a murit astăzi, 14 octombrie, la vârsta de 77 de ani. Aceasta se confrunta cu probleme grave de sănătate încă din iarnă, iar starea ei s-a agravat în luna mai, când a fost la un pas de deces, însă a supraviețuit. Anunțul că celebra actriță a trecut în neființă a fost făcut pe pagina oficială a show-ului.

Conchata Ferrell avea probleme cardiace

Celebra actriță Conchata Ferrell, devenită cunoscută pentru show-ul TV „Doi bărbați și jumătate”, difuzat ani la rând de către postul ProTV, unde a interpretat rolul menajerei Berta, a murit la 77 de ani din cauza unor probleme cardiace cu care se lupta de ceva vreme. Anunțul dureros a fost făcut chiar pe pagina oficială a show-ului care a consacrat-o.

 „Cu inima îndurerată vă anunțăm că am pierdut-o pe Conchata Ferrell și suntem veșnici recunoscători pentru anii în care ne-a făcut să râdem”, au scris producătorii serialului pe pagina oficială.

Conchata Ferrell se confrunta cu probleme cardiace grave de ceva timp, așa cum a precizat managerul ei. Soțul ei, Arnie Anderson, a declarat la acea vreme că se credea că boala este legată de o infecție pe care a contractat-o ​​în decembrie. Ferrell a stat la terapie intensivă timp de patru săptămâni, deoarece starea ei de sănătate era una precară.

În luna mai, în timp ce încă se afla la terapie intensivă, inima ei a încetat să mai bată timp de 10 minute, însă actrița a supraviețuit. A urmat apoi o perioadă foarte dificilă, în care a primit tratamente puternice și trebuit să fie ventilată artificial. În plus, a fost supusă și dializei.

Jon Cryer, cunoscut pentru că a jucat rolul lui Alan din același serial, a transmis și el un mesaj emoționant pe Twitter prin care și-a exprimat regretele față de peirderea artistei care a adus zâmbetul pe buze oamenilor ani la rând.

„Era un om frumos. Exteriorul dur al Bertei a fost o invenție a scriitorilor. Căldura și vulnerabilitatea lui Chatty au fost atuurile ei reale. Plâng pentru femeia de care îmi va fi dor și bucuria pe care a adus-o atât de mult.”, a spus Cryer.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More