Connect with us
Doliu la Hollywood. A murit Conchata Ferrell din „Doi bărbați și jumătate”

Externe

Doliu la Hollywood. A murit Conchata Ferrell din „Doi bărbați și jumătate”

Actrița Conchata Ferrell, cunoscută pentru rolul din sitcomul „Doi bărbați și jumătate”, a murit astăzi, 14 octombrie, la vârsta de 77 de ani. Aceasta se confrunta cu probleme grave de sănătate încă din iarnă, iar starea ei s-a agravat în luna mai, când a fost la un pas de deces, însă a supraviețuit. Anunțul că celebra actriță a trecut în neființă a fost făcut pe pagina oficială a show-ului.

Conchata Ferrell avea probleme cardiace

Celebra actriță Conchata Ferrell, devenită cunoscută pentru show-ul TV „Doi bărbați și jumătate”, difuzat ani la rând de către postul ProTV, unde a interpretat rolul menajerei Berta, a murit la 77 de ani din cauza unor probleme cardiace cu care se lupta de ceva vreme. Anunțul dureros a fost făcut chiar pe pagina oficială a show-ului care a consacrat-o.

 „Cu inima îndurerată vă anunțăm că am pierdut-o pe Conchata Ferrell și suntem veșnici recunoscători pentru anii în care ne-a făcut să râdem”, au scris producătorii serialului pe pagina oficială.

Conchata Ferrell se confrunta cu probleme cardiace grave de ceva timp, așa cum a precizat managerul ei. Soțul ei, Arnie Anderson, a declarat la acea vreme că se credea că boala este legată de o infecție pe care a contractat-o ​​în decembrie. Ferrell a stat la terapie intensivă timp de patru săptămâni, deoarece starea ei de sănătate era una precară.

În luna mai, în timp ce încă se afla la terapie intensivă, inima ei a încetat să mai bată timp de 10 minute, însă actrița a supraviețuit. A urmat apoi o perioadă foarte dificilă, în care a primit tratamente puternice și trebuit să fie ventilată artificial. În plus, a fost supusă și dializei.

Jon Cryer, cunoscut pentru că a jucat rolul lui Alan din același serial, a transmis și el un mesaj emoționant pe Twitter prin care și-a exprimat regretele față de peirderea artistei care a adus zâmbetul pe buze oamenilor ani la rând.

„Era un om frumos. Exteriorul dur al Bertei a fost o invenție a scriitorilor. Căldura și vulnerabilitatea lui Chatty au fost atuurile ei reale. Plâng pentru femeia de care îmi va fi dor și bucuria pe care a adus-o atât de mult.”, a spus Cryer.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top