Externe

O altă actriță celebră a plecat dintre noi. Nu s-a mai putut face nimic pentru ea

O mare actriță a plecat dintre noi azi, la 56 de ani. Broselianda Hernandez a fost găsită moartă pe o plajă, după ce s-ar fi înecat., însă nu se știe exact cauza. Deși a încercat să fie salvată de către un trecător, a fost prea târziu. Nici specialiștii care au intervenit la fața locului nu au mai putu face nimic pentru marea actriță.

Broselianda Hernandez s-ar fi înecat

Broselianda Hernandez, celebra fiică a prestigiosului critic de teatru cubanez, Rosa Ileana Boudet, a murit miercuri în Miami, Florida (SUA), la 56 de ani. Din primele informații, se presupune că ar fi murit înecată pe o plajă, pentru că nu existau urme de violență pe trupul neînsuflețit.

„Nu există semne aparente de violenţă. Cauza morţii va fi determinată de Biroul Medico-Legal.”, a declarat Ernesto Rodríguez, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Miami Beach, care

Un trecător de pe plajă ar fi încercat să o salveze, însă, când a văzut-o, era deja moartă. Autoritățile care au ajuns la fața locului au declarat decesul, pentru că nu s-a mai putu face nimic pentru celebra actriță. moartea subită va fi cercetată și se va descoperi cauza. Un elicopter al postului Local 10 a filmat momentul în care trupul celebrei actrițe a fost găsit pe malul mării.

„Am încercat să o salvez, dar din păcate era deja moartă”, a declarat unul dintre localnicii care se plimba la ora aceea pe plajă.

Actrița s-a născut la Havana în 1964 și a absolvit actoria la Institutul Superior de Artă (ISA) în 1987. De atunci a lucrat la televiziune și în teatru, în companii precum Buscón , Buendía și El Público.

Ea a devenit cunoscută pentru rolurile sale în „Cuando el agua regresa a la tierra” şi „Las honradas”, şi din filmele „Barrio Cuba” (2005), în regia lui Humberto Solás, şi „Una rosa de Francia” (2006), filmul regizorului spaniol Manuel Gutiérrez Aragón. Broselianda Hernández a jucat, de asemenea, în filmele „La Anunciación” (2009), de Enrique Pineda Barnet, şi „José Martí, el ojo del canario” (2010), de Fernando Pérez.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More