Connect with us
O altă actriță celebră a plecat dintre noi. Nu s-a mai putut face nimic pentru ea

Externe

O altă actriță celebră a plecat dintre noi. Nu s-a mai putut face nimic pentru ea

O mare actriță a plecat dintre noi azi, la 56 de ani. Broselianda Hernandez a fost găsită moartă pe o plajă, după ce s-ar fi înecat., însă nu se știe exact cauza. Deși a încercat să fie salvată de către un trecător, a fost prea târziu. Nici specialiștii care au intervenit la fața locului nu au mai putu face nimic pentru marea actriță.

Broselianda Hernandez s-ar fi înecat

Broselianda Hernandez, celebra fiică a prestigiosului critic de teatru cubanez, Rosa Ileana Boudet, a murit miercuri în Miami, Florida (SUA), la 56 de ani. Din primele informații, se presupune că ar fi murit înecată pe o plajă, pentru că nu existau urme de violență pe trupul neînsuflețit.

„Nu există semne aparente de violenţă. Cauza morţii va fi determinată de Biroul Medico-Legal.”, a declarat Ernesto Rodríguez, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Miami Beach, care

Un trecător de pe plajă ar fi încercat să o salveze, însă, când a văzut-o, era deja moartă. Autoritățile care au ajuns la fața locului au declarat decesul, pentru că nu s-a mai putu face nimic pentru celebra actriță. moartea subită va fi cercetată și se va descoperi cauza. Un elicopter al postului Local 10 a filmat momentul în care trupul celebrei actrițe a fost găsit pe malul mării.

„Am încercat să o salvez, dar din păcate era deja moartă”, a declarat unul dintre localnicii care se plimba la ora aceea pe plajă.

Actrița s-a născut la Havana în 1964 și a absolvit actoria la Institutul Superior de Artă (ISA) în 1987. De atunci a lucrat la televiziune și în teatru, în companii precum Buscón , Buendía și El Público.

Ea a devenit cunoscută pentru rolurile sale în „Cuando el agua regresa a la tierra” şi „Las honradas”, şi din filmele „Barrio Cuba” (2005), în regia lui Humberto Solás, şi „Una rosa de Francia” (2006), filmul regizorului spaniol Manuel Gutiérrez Aragón. Broselianda Hernández a jucat, de asemenea, în filmele „La Anunciación” (2009), de Enrique Pineda Barnet, şi „José Martí, el ojo del canario” (2010), de Fernando Pérez.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top